Undersköterskor till Operationskliniken Västmanlands sjukhus Västerås

Refnr: 20190886

Ansök senast 31 januari 2020.

Operationskliniken erbjuder möjlighet till utveckling och variation

• interna och externa utbildningar, simuleringsövningar och traumaövningar
  • utbildningsdagar riktade mot professionen
  • ett gediget introduktionsprogram med rotation och kompetensutveckling
  • teamen präglas av arbetsglädje och gott samarbete, och alla yrkeskategoriers erfarenheter och kompetenser spelar en viktig roll i arbetet
  • teamet tar hand om en patient i taget
  • vi utgår från ett helhetsperspektiv med patienten i fokus
  • vi sätter alltid patientens säkerhet främst

Operationskliniken i Västmanland har ansvar för den operativa verksamheten i hela länet. Planerad dagkirurgi genomförs på ca 4 operationssalar vid sjukhuset i Köping medan mer omfattande planerad kirurgi, robotkirurgi samt all akut kirurgi sker i Västerås på 18 operationssalar.

Verksamheten består av kirurgi, urologi, gynekologi, ortopedi, kärlkirurgi och öronkirurgi.

Undersköterska. Du har minst 5 års erfarenhet av akutsjukvård.

Som person är du glad och positiv tycker om att ge av dig själv. Du har lätt att anpassa dig till nya omständigheter och kan behålla ett lugn i pressade situationer. Du arbetar bra med andra människor och kan relatera till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Vidare har du förmåga att sätta dig in i någon annans perspektiv eller situation samt har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra människor. Du tycker om att arbeta i team.

Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 31 januari 2020

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Marita Larsson
Eva Strömberg Jönsson