Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Undersköterskor till Ögonkliniken

Refnr: 20190764

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Om arbetsplatsen
Ögonkliniken i Region Västmanland är en gemensam organisation för orterna Västerås, Köping, Sala och Fagersta. Den största delen av verksamheten är placerad vid Västmanlands sjukhus i Västerås.
Ögonkliniken har en effektiv verksamhet som bedrivs med högkompetens, på ett år genomför vi 22.000 läkarbesök, 27.000 sjukvårdande behandlingar och 10.000 operationer.

Till ögonkliniken kommer patienter med alla typer av ögonsjukdomar och åkommor, och i Västerås finns en stor mottagning samt en separat operationsenhet. Ögonoperation har en effektiv verksamhet som bedrivs med hög kompetens. Cirka 5.000 dagkirurgiska ingrepp samt cirka 500 mindre polikliniska ingrepp genomförs varje år.


Arbetsuppgifter
Som undersköterska på ögonmottagningen arbetar du med förberedelser till läkarmottagning, med synprövning och tryckmätning. Du ansvarar också för instrumentvård, att mottagningsrummen hålls rena och i god ordning, med daglig och månatlig tillsyn. Du kommer även ha egna ansvarsområden som t ex förrådsbeställning och tvätthantering. 
 
 

Kvalifikationer
Du är utbildad undersköterska med erfarenhet från yrket, gärna med kunskaper från mottagningsarbete.
Det är meriterande om du har goda kunskaper i Cosmic. Du är en trygg och stabil person som tar stort ansvar för dina arbetsuppgifter. Vi vill att du har god samarbetsförmåga, att du är kommunikativ och har förmågan att bemöta patienter och kollegor på ett respektfullt och positivt sätt. Hos oss får du dagligen möta ett stort antal patienter. Arbetssituationen kan snabbt förändras och det är då viktigt att du lätt kan anpassa dig till nya omständigheter. Du är noggrann och serviceinriktad och inte rädd för att hjälpa till där det behövs. Det är en fördel att du är tekniskt intresserad då vi har mycket högteknologisk utrustning.

 
Anställningsvillkor
Två tjänster på heltid. En tillsvidareanställning, och ett vikariat på 6 månader.
Arbetstid: dagtid måndag-fredag.

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.


Välkommen med din ansökan senast den 22 november.


 
Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Kontaktpersoner

Jessika Lindgren
Enhetschef
021-17 47 63
Maria Davidsson
Kommunal
021-17 41 42

Liknande tjänster

Ort

Tjänster

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor