Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Undersköterskor till Diabetes-, njur- och lungavdelningen, medicinkliniken

Refnr: 20190798

Vill du tillhöra en klinik med framåtanda och många utvecklingsmöjligheter? Har du ett intresse för det medicintekniska och vill få en möjlighet att som undersköterska arbeta med komplexa patientfall? Kanske blir du vår nya kollega och får vara med i ett välfungerande team i nära samarbete för patienten. Kankse blir det du som får möjligheten att utvecklas hos oss!

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Arbetsuppgifter

Som medarbetare hos oss har du en viktig funktion och är en del i samtliga team på avdelningen. Du kan förvänta dig ett spännande arbete där du kontinuerligt får utveckla dina medicinska kunskaper, dig själv och får vara delaktig i att påverka och utveckla verksamheten.   

Du har en aktiv roll i omvårdnadsarbetet där du får möjlighet att arbeta i olika team och med en bred patientgrupp. På avdelningen kommer du stöta på varierande arbetsuppgifter där du får ta mycket ansvar och arbeta nära det medicintekniska med komplexa patientfall.

Detta kan b.la. innefatta att:

  • Vara delaktig i att självständigt identifiera risker för patienten och förebygga med åtgärder och därmed aktivt medverka till patientens tillfrisknande.
  • Handleda och vägleda diabetespatienter.
  • Arbeta teamfokuserat och med intensiva/täta kontroller runt patient (exempelvis NEWS, EKG, PEG mm).
  • Samarbeta med olika professioner.
  • Arbeta med medicinteknisk utrustning som mm.
  • Stöta på situationer som utvecklar dina kunskaper inom exempelvis avancerad andningssjukvård. 


Om arbetsplatsen

Diabets- njur och lungavdelningen (DNL) tillhör medicinkliniken som är en stor klinik med framåtanda och många utvecklingsmöjligheter.

Vår avdelning har tre medicinska inriktningar, endokrin-, njur- och lungmedicin. Genom våra olika specialiteter kan vi erbjuda dig en unik möjlighet att utvecklas och få en bred kompetens.


Kvalifikationer

Vi söker dig med undersköterskeutbildning och som några års erfarenhet som undersköterska. Då du kommer att arbeta nära det medicintekniska och stöta på komplexa patientfall behöver du vara trygg i din yrkesroll och ha kunskaper i att ta kontroller (t.ex. NEWS, vätskebalans, nutrition, mm.). Vi ser det som ett stort plus om du tidigare har arbetat nära patienter där du behövt följa deras dagsförlopp och i det kontinuerligt gjort bedömningar av hälsotillstånd. Meriterande är också om du har kunskaper inom tracheostomi, diabetes och/eller andningshjälpmedel. 

Du som söker har en god samarbetsförmåga, gärna med glimten i ögat och har ett lösningsfokuserat tänk. Du är en flexibel, lojal och nyfiken person som motiveras av att lära dig nya saker. I din kommunikation med andra har du förmåga att lyssna och kan vara mottaglig för motparten samt anpassa dig till situationen. I ditt arbete tar du ansvar för din uppgift och kan göra korrekta avvägningar och prioriteringar.  


Anställningsvillkor

Heltid, deltid tillsvidare. Tillträde enligt överenskommelse.   


Välkommen med din ansökan senast 15 december 2019


Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Kontaktpersoner

Susanne Lind
Enhetschef
021-17 63 16
Maria Lundbäck
Sektionsledare
021-17 63 18
Per Engelmark
Sektionsledare
021-17 63 10

Liknande tjänster

Ort

Tjänster

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor