Undersköterskor till avdelning 1, Köping

Refnr: 20180303

Sedvanliga undersköterskeuppgifter såsom omvårdnad, akut omhändertagande av akut sjuka patienter, provtagningar.

Akutmottagningen/Hjärtintensiven är en enhet som ligger i framkanten och har bra resultat att visa. Vi är stolta över att ligga i Sverigetoppen inom hjärtsjukvård, strokesjukvård tillsammans med våra övriga enheter på sjukhuset. I en patientenkät utsågs akutmottagningen som toppetta i Sverige i bemötande. Vi tar emot ca 12 500 patienter per år. Medelvårdtiden på Hjärtintensiven är två till fyra dagar.

Hos oss på Köpings sjukhus välkomnas du till en arbetsplats med ett familjärt och öppet arbetsklimat. Verksamheten är tillräckligt stor för att ge god vana att behandla de vanliga medicinska sjukdomarna och tillräckligt liten för att du som enskild medarbetare ska ha möjlighet att se helhet, vara igenkänd och känna dig hemma på hela kliniken.

Vi värnar om att du som undersköterska får en god introduktion hos oss för att du ska känna dig trygg i din roll. På vår trevliga arbetsplats lär man sig nya saker varje dag, och vi har det roligt på jobbet tillsammans. Möjlighet finns till kompetensutveckling på arbetstid.

Här kan du läsa mer om Region Västmanlands förmåner: https://regionvastmanland.se/jobba-med-oss/dina-formaner/

Undersköterskeutbildning är ett krav. Det är meriterande med erfarenhet av arbete inom sjukvård/akutsjukvård, liksom erfarenhet av journalsystemet Cosmic.

Som person är du stabil och har självinsikt, du tar ansvar för sina uppgifter och bidrar till bra stämning i arbetsgruppen, arbetar bra med andra människor och lyssnar och kommunicerar på ett konstruktiv sätt. Du är empatisk, värdesätter olikheter, är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du uttrycker en positiv attityd mot arbetet och verksamheten och handlar i enighet med fattade beslut.

Två vikariat på 6 månader och ett vikariat på 12 månader. Schemalagd arbetstid dag, kväll och helg.

Välkommen med din ansökan senast 22 april 2018

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!

Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Peter Grönvall Fasth
Enhetschef