Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Undersköterskor till avdelning 1, Köping

Refnr: 20180303

 

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 


Arbetsuppgifter

Sedvanliga undersköterskeuppgifter såsom omvårdnad, akut omhändertagande av akut sjuka patienter, provtagningar.


Om arbetsplatsen

Medicinkliniken Köping har 84 internmedicinska vårdplatser fördelat på 3 vårdavdelningar med olika medicinska inriktningar som kardiologi, blod-, mag-, tarm- samt akut strokeenhet med rehabilitering. Avdelning 1 är en internmedicinsk vårdavdelning med inriktning hjärt- och lungsjukdomar.

Hos oss på Köpings sjukhus välkomnas du till en arbetsplats med ett familjärt och öppet arbetsklimat. Verksamheten är tillräckligt stor för att ge god vana att behandla de vanliga medicinska sjukdomarna och tillräckligt liten för att du som enskild medarbetare ska ha möjlighet att se helhet, vara igenkänd och känna dig hemma på hela kliniken.  

Vi värnar om att du som undersköterska får en god introduktion hos oss för att du ska känna dig trygg i din roll. På vår trevliga arbetsplats lär man sig nya saker varje dag, och vi har det roligt på jobbet tillsammans. Möjlighet finns till kompetensutveckling på arbetstid.

Här kan du läsa mer om Region Västmanlands förmåner: https://regionvastmanland.se/jobba-med-oss/dina-formaner/


Kvalifikationer

Undersköterskeutbildning är ett krav. Det är meriterande med erfarenhet av arbete inom sjukvård/akutsjukvård, liksom erfarenhet av journalsystemet Cosmic.

Som person är du stabil och har självinsikt, du tar ansvar för sina uppgifter och bidrar till bra stämning i arbetsgruppen, arbetar bra med andra människor och lyssnar och kommunicerar på ett konstruktiv sätt. Du är empatisk, värdesätter olikheter, är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du uttrycker en positiv attityd mot arbetet och verksamheten och handlar i enighet med fattade beslut.


Anställningsvillkor

Två vikariat på 6 månader och ett vikariat på 12 månader. Schemalagd arbetstid dag, kväll och helg.


Välkommen med din ansökan senast 22 april 2018


Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!

Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

 

 

Kontaktpersoner

Peter Grönvall Fasth
Enhetschef
0221-261 24

Marie Granberg
Facklig representant Kommunal
0221-261 28

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor