Undersköterskor för rotationstjänstgöring Intensivvårdsavdelningen Västmanlands sjukhus Västerås

Refnr: 20210020

Intensivvårdsavdelningen ligger inom Operationskliniken i Västmanland. Vår Intensivvårdsavdelning är av allmän karaktär och har 9 vårdplatser.
Vi kommer successivt att utöka platsantalet till 12 under 2021.

Arbetsbeskrivning

Medverka vid alla förekommande arbetsuppgifter vid/under vård och behandling och undersökning av Intensivvårdpatient.

• Tillsammans med övriga undersköterskor och intensivvårdssjuksköterskor samt IVA läkare och fysioterapeut vårda och behandla IVA patienter. Som undersköterska är du nära patienten och medverkar att driva vården framåt.
  • Medverka vid iordningställande av medicinteknisk apparatur och utrustning vid vård, behandling eller undersökning.
  • Tillämpa säkerhets- och skyddsföreskrifter samt se till att fel och brister åtgärdas.
  • Assistera vid olika undersökningar, provtagningar och behandlingar.
  • Delta i ronder, anhörigsamtal samt vårdkonferenser.
  • Medverka vid omhändertagande av anhöriga.
  • Ta stort ansvar för den gemensamma arbetsmiljön på avdelning och tycka om att jobba i team. Ha en vilja att vara med att utveckla vården på IVA.
  • Handledning av studenter.
  • Möjlighet att på sikt ingå i ansvarsområdesgrupp.

Undersköterskeutbildning. Du ska ha bred kompetens i undersköterskans sedvanliga arbetsuppgifter. Du skall minst 3 års erfarenhet av undersköterskearbete, gärna från sjukhusvård. Erfarenhet från intensivvård är meriterande. Du har lätt för att arbeta med andra människor och lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Då den dagliga verksamheten är i ständig förändring är det viktigt att du snabbt kan ändra om ditt förhållningssätt och anpassa dig till nya omständigheter.
I stressade situationer är du lugn, stabil och kontrollerad och kan fokusera på rätt saker. Du har alltid patientens bästa i fokus. Du tar egna initiativ och kan samtidigt ta direktiv. Du har intresse för teknik då arbetet sker i en tekniktät miljö. Datorvana är önskvärt.

Tillsvidareanställningar där rotation mot natt ingår. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras men vi erbjuder heltid. Tillträde efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 31 januari 2021

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!
Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Titta gärna på vår informationsfilm: Region Västmanland

Ingrid Ceder