Undersköterska till Region Västmanland sommaren 2024, Västerås

Refnr: 20230986

Till sommaren 2024 söker vi nu undersköterskor/omvårdnadsassistenter till flera av våra olika arbetsplatser i regionen. Som sommarvikarie blir du en viktig del av en betydelsefull verksamhet där du är med och gör skillnad och skapar trygghet för våra patienter.

Arbetsbeskrivning

Vi söker vikarier till Region Västmanland och i din ansökan kommer du få önska ett första-, andra- och tredjehandsval av arbetsplats. Även om arbetsuppgifterna varierar lite beroende på vilken verksamhet du kommer att arbeta inom är du en viktig del i omvårdnadsarbetet kring varje enskild patient. Vi erbjuder såklart en individuellt anpassad introduktion för just dig.

Om du vill veta mer om de olika arbetsplatserna, kan du läsa mer här där vi har samlat kortfattad information om varje arbetsplats och de arbetsuppgifter som ingår.

Undersköterska - Region Västmanland (regionvastmanland.se)

Vi söker dig som är utbildad undersköterska alternativt är sjuksköterskestudent eller läkarstudent. Som läkarstudent ska du ha slutfört termin 5 och som sjuksktöterskestudent termin 4 innan kommande sommar.

Har du tidigare erfarenhet av arbete som undersköterska inom sjukvård/akutvård samt kunskaper inom journalsystemet Cosmic ser vi det som meriterande. Goda kunskaper i svenska språket är en förutsättning för att säkerställa en god vård och övriga språkkunskaper är självklart meriterande.

Vi söker dig som är ansvarstagande, noggrann och serviceinriktad. Du samarbetar med andra på ett lyhört och respektfullt sätt och är tillmötesgående i ditt bemötande. Vi tror att du ser ett semestervikariat som starten på en vårdkarriär och att du givetvis gillar utveckling, utmaningar och ett högt arbetstempo. Dina kunskaper är värdefulla och ditt engagemang är en förutsättning.

Semestervikariat under sommarperioden 2024. Heltid eller deltid. Schema dag, natt eller rotation.

Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 31 mars 2024

Vi tillämpar löpande urval och intervjuer i denna rekrytering så välkommen med din ansökan redan idag!

Bifoga gärna diplom/intyg/betyg från din utbildning i din ansökan.

Utdrag från polisens belastningsregister kan komma att begäras innan en eventuell anställning beroende på vilken verksmahet du kommer att arbeta inom.

Information om yrkestiteln

Den 1 juli 2023 blev undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att man kommer att behöva ett bevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska inom vård och omsorg. Har du inget bevis kan du fortsätta att arbeta i vård och omsorg, men med titeln omvårdnadsassistent.

Här kan du läsa mer om skyddad yrkestitel: https://regionvastmanland.se/intranat/min-anstallning/underskoterska-blir-skyddad-yrkestitel/

Om regionen

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Vi i Region Västmanland ansvarar för hälso-, sjuk- och tandvård för alla som bor i länet. Vi jobbar också med allt från kollektivtrafik och kultur till näringslivsfrågor, utbildning och forskning. Tillsammans är vi 7 000 anställda, med 300 olika yrken, på tio orter. Vi finns mitt i det som påverkar människors liv. Varje dag. Tillsammans drivs vi av att skapa ett bättre samhälle för alla som bor och verkar här. Vi utvecklar och hittar nya lösningar för att möta människor – där dom är. Det är så vi kan leva upp till våra uppdragsgivares och invånares högt ställda förväntningar. Tillsammans gör vi skillnad. På riktigt.

Kommunal Västmanland
vastmanland.bergslagen@kommunal.se