Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Undersköterska till Ortopedmottagningen

Refnr: 20190749

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Som undersköterska hos oss på ortopedmottagningen kommer du att ha varierande arbetsuppgifter. Det ingår bland annat att bistå våra läkare vid patientbesök, boka återbesök, suturtagning, såromläggning och remisshantering. En stor del av ditt arbete kommer även att vara att hantera gips på mottagning och i operationssal. Vid behov så kan det även bli tillfälliga perioder av arbete på avdelningen. Du kommer givetvis att få en introduktion på både mottagningen och vårdavdelningen så att du känner dig trygg i dit kommande arbete.


Om arbetsplatsen

Ortopedkliniken i Västmanland har ansvaret för den ortopediska vården inom hela länet. Planerad kirurgi genomförs till stor del vid Västmanlands sjukhus Köping medan större planerad kirurgi samt all akutvård sker vid Västmanlands sjukhus Västerås.

På ortopedkliniken Västmanland går vi in ett spännande skede där vi vill skapa en organisation som tar det bästa som Regionen har och kombinerar det med det bästa från de privata aktörerna. Vi har redan idag en fantastisk personalstyrka men för att kunna erbjuda alla invånare en optimal vård så behöver vi bli några fler. Hos oss får du som undersköterska möjlighet att växa och utvecklas. Vi kan erbjuda ett kreativt arbete i en liten arbetsgrupp med gott samarbete och ett positivt arbetsklimat.


Kvalifikationer

Du som söker har en godkänd undersköterskeutbildning och har arbetat i undersköterskeyrket i minst tre år. Du har tidigare arbetat som undersköterska i sjukhusmiljö, gärna mottagning, och är trygg och förankrad i din roll. Vi ser positivt på om du har erfarenhet av administrativt arbete, rådgivning, telefontid och remisshantering. Vi ser även positivt på erfarenhet av suturtagning och såromläggning. Utbildning och erfarenhet i gipsteknik är meriterande.

I din kommunikation är du tydlig och strävar efter att bemöta patienter och medarbetare på ett professionellt sätt. Eftersom dina arbetsuppgifter kommer att variera från dag till dag lägger vi stor vikt vid din personliga lämplighet, samarbetsförmåga och att snabbt kunna ställa om efter arbetsuppgifterna. Har du även kunskap om och/eller erfarenhet av Cosmic ser vi det som meriterande. Ditt arbete kräver goda kunskaper inom IT och formella IT-kunskaper ser vi som ett plus. Eftersom arbetet innebär att du kommer att stå och gå mycket och även en del tyngre moment vid tex gipsning så är det viktigt att du har en god fysik. 


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning på 100 %. Även vissa tillfälliga perioder av arbete på avdelningen kan förekomma. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 24 november 2019

 

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Kontaktpersoner

Doris Rutemark Dalmo
Enhetschef
021-17 35 09
Helene Gustavsson-Alsbäck
Kommunal
021-17 36 38

Liknande tjänster

Ort

Tjänster

Tjänst Ort Publiceringsdatum
Undersköterska till Öron-, Näs- och Halsmottagningen Västerås Västerås 2019-11-13
Undersköterskor till Ögonkliniken Västerås 2019-11-08

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor