Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Undersköterska till Mobila familjeläkarenheten, Västerås

Refnr: 20180252

Vill du arbeta som undersköterska på en arbetsplats där allt kan hända och din roll kommer att vara viktig i vårt arbetslag? Slår ditt hjärta ett extra slag för våra äldre och sjuka patienter? Då är du välkommen att söka dig till oss för kanske är det just dig vi söker!

 


Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.
 

Arbetsbeskrivning

Mobila familjeläkarenheten ansvarar för akuta insatser hos äldre och multisjuka i hela Västmanland. Arbetet innebär att du tillsammans med läkare genomför sjukbesök och behandling i patienternas hemmiljö eller miljöer utanför sjukhuset. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat bestå av att understödja och assistera läkaren vid exempelvis suturering och såromläggning, assistera med läkemedelsväskan utifrån det läkaren ordinerar samt att köra bil. I arbetet har du vanliga undersköterskeuppgifter såsom att ta vitalparametrar, allmänna administrativa sysslor, katetersättning, hantering av inhalator och ta kapillära prover. Även andra arbetsuppgifter kan förekomma. Förbättringsarbete ingår som en viktig del i det dagliga arbetet. 

Om arbetsplatsen 

Mobila familjeläkarenheten hör till resultatområde Primärvård som finns inom förvaltningen för primärvård, psykiatri och habiliteringsverksamhet. Region Västmanlands egna vårdcentraler och verksamheter finns på flera orter i länet. Vi erbjuder primärvård med hög tillgänglighet och kvalitet. Vi satsar på utveckling av digitala verktyg för att öka tillgängligheten för våra medborgare och för att effektivisera arbetet på våra arbetsplatser. Vi anser att alla ska få vård av samma goda kvalitet och vi arbetar med gemensamma mål för att förbättra för våra patienter.

Mobila familjeläkarenheten i Västerås verksamhet bedrivs vardagar kl 17.00–08.00 samt dygnet runt under alla helger. Enheten finns belägen i samma lokaler som 1177, ingång 29. I anslutning till arbetsplatsen finns personalparkering samt goda bussförbindelser till och från centralstationen. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med minst 3 års erfarenhet inom sjukvården. Du har kunskap om katetersättning och andra hos oss förekommande arbetsuppgifter. Det är en fördel om du har kunskap om Region Västmanlands struktur och olika verksamheter. Du behärskar svenska språket i  tal och skrift och ytterligare språkkunskaper ser vi som en tillgång. Du har grundläggande datakunskaper och gärna erfarenhet av journalsystemet Cosmic. Tjänsten fordrar körkort för bil och god körvana. Du bör ha god lokalkännedom.

Då arbetet vid Mobila familjeläkarenheten till sin natur är mycket varierande, krävs att du som person är stabil, flexibel och har förmåga att anpassa dig till både olika situationer och miljöer. Du har god förmåga att planera och organisera ditt arbete. Du behöver vara serviceinriktad och ha god samarbetsförmåga där du relaterar till andra på ett lyhört sätt. För dig är det också självklart att vara lojal, bidra till ett positivt arbetsklimat och till verksamhetens utvecklingsarbete. 

Mobila familjeläkarenheten i Västerås erbjuder dig

  • En arbetsplats som präglas av professionalism och omtanke för våra patienter.
  • En arbetsplats där du får vara en del av enhetens utveckling.
  • En trygg anställning med möjlighet till kompetensutveckling.
  • Individuell konsultation hos Regionens pensionshandläggare för pensionsplanering.
  • Fördelaktiga personalförmåner, läs mer https://regionvastmanland.se/jobba-med-oss/dina-formaner/  

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, deltid med tjänstgöring kväll, natt och helg. Tillträde efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 4 april 2017.

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! 

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Eva Bystedt
Enhetschef
021-17 47 16

Kenneth Sandell
Kommunal
021-17 58 10

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor