Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Undersköterska till Hudkliniken

Refnr: 20190548

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska arbetar man på hudmottagning, behandlingsenhet och venereologmottagning. Arbetsuppgifterna omfattas av mottagnings- och provtagningsarbete. Assistans vid olika typer av operativa ingrepp. Egen mottagning med provtagning, såromläggning och andra behandlingar. Dokumentation i patientjournal. Viss del administrativt arbete förekommer. Även andra arbetsuppgifter kan förekomma och arbetets karaktär förändras.


Om arbetsplatsen

Hudkliniken ansvarar för den dermatologiska och venereologiska vården vid Västmanland sjukhus med hela länet som upptagningsområde. Vi är 33 medarbetare med olika yrkeskategorier som sjuksköterskor, läkare, medicinska sekreterare, undersköterska, kurator och kanslist. Kliniken omfattas av en behandlingsavdelning, Venereologmottagning och hudmottagning. Vi arbetar i gamla, fina och renoverade lokaler i det gamla sjukhuset, nuvarande Regionhuset.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med några års arbetserfarenhet. Du ska ha erfarenhet från dataarbete och dokumentation i Cosmic samt kunskaper inom dermatologisk vård. Meriterande är erfarenhet från arbete på hudklinik och av att ha arbetat på mottagning.   

Arbetet kräver att man är självständig, flexibel, serviceinriktad och har god samarbetsförmåga. Intresse för utvecklings- och kvalitetsarbete är av stor vikt eftersom verksamheten ständigt utvecklas och förändras.
Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper och lämplighet.


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid.  

Tillträde enligt överenskommelse. 


Välkommen med din ansökan senast 25 augusti 2019.

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

 

Kontaktpersoner

Karin Berglund-Klinton
Enhetschef
021-17 34 10

Cecilia Lindblom
Kommunal
cecilia.lindblom@regionvastmanland.se

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor