Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Undersköterska till Dialysmottagningen

Refnr: 20200004

Vill du tillhöra en kompetent och positiv arbetsgrupp? Hos oss erbjuds du ett varierande, spännande, roligt och betydelsefullt arbete där du gör skillnad och skapar trygghet för patienten. Vi söker just nu undersköterskor som vill ha nya utmaningar och utvecklingsmöjligheter!

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället och gör skillnad. Varje dag. På riktigt.

Om arbetsplatsen

Dialysmottagningen är en del av Medicinkliniken och du finner oss på plan 2 ovanför huvudentrén. Här arbetar vi för att tillsammans prestera en god dialysvård i en respektfull och trivsam miljö. Finner du glädje och stimulans i att möta och vårda människor över längre tid och samtidigt gillar avancerad medicinsk teknik så kan detta vara stället för dig!

Ständig utveckling ser vi som en självklarhet, därför är arbetet i våra ansvars- och utvecklingsområden en viktig del av vår verksamhet och någonting vi hoppas att du vill bidra till.

Dialysmottagningen bedriver dagverksamhet måndag till lördag samt har öppet tre kvällar i veckan till kl20 (måndagar, onsdagar och fredagar). På vår sektion arbetar vi tvärprofessionellt tillsammans med läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, dietist, fysioterapeut, arbetsterapeut och kurator.


Arbetsuppgifter

På dialysmottagningen är du som undersköterska både aktiv på behandlingssal samt har ansvar för köks- och förrådsuppgifter. Som ny på dialysmottagningen går du introduktion för att lära dig de basala dialysmaskinkunskaperna som krävs för att kunna assistera sjuksköterskorna i deras arbete.

Som undersköterska på vår sektion finns möjlighet att rotera mot Diabetes- Njur- och Lungavdelningen.


Kvalifikationer

Du ska vara utbildad undersköterska. Det är viktigt att du har goda kunskaper i det svenska språket. Övriga språkkunskaper och erfarenhet inom akutsjukvård eller annan erfarenhet som arbetsgivaren finner relevant är meriterande. Vi ser gärna att du har en god datavana. Har du erfarenhet av att arbeta med Cosmic ser vi det som en fördel.

Du är en trygg person med självinsikt som har ett professionellt förhållningssätt. Vi ser att du är en person som tar ansvar för dina arbetsuppgifter, ser möjligheter i förändringar och har en förmåga att strukturera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Vidare är du noggrann och mån om att leva upp till kvalitetsmål. I samarbete med andra har du förmåga att vara lyhörd och relatera till andra på ett smidigt sätt. För dig faller det sig naturligt att hjälpa andra, komma med lösningar och bemöta andra på ett lugnt och uppmärksamt sätt. 


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, deltid eller heltid. Tillträde enligt överenskommelse.


Välkommen med din ansökan senast 26 januari 2020.

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Kontaktpersoner

Joakim Jakobsson
Enhetschef
021-17 37 93
Anna-Lena Åkerlind
Sektionsledare
021-17 36 99
anna-lena.akerlind@regionvastmanland.se
Anna Sjöberg
Sektionsledare
021-17 36 99
anna.sjoberg@regionvastmanland.se
Maritha Andersson
Kommunal
021- 17 37 93

Liknande tjänster

Ort

Tjänster

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor