Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Undersköterska till Dialys- och Njurmottagningen, Västerås

Refnr: 20181023

Vill du tillhöra en kompetent och positiv arbetsgrupp? Hos oss erbjuds du ett varierande, spännande, roligt och betydelsefullt arbete där du gör skillnad och skapar trygghet för patienten. Vi söker dig som vill ha nya utmaningar och utvecklingsmöjligheter!

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället och gör skillnad. Varje dag. På riktigt.


Arbetsuppgifter

På dialysmottagningen är du som undersköterska både aktiv på behandlingssal samt har ansvar för köks- och förrådsuppgifter. Som ny på dialysmottagningen går du introduktion för att lära dig de basala dialysmaskinkunskaperna som krävs för att kunna assistera sjuksköterskorna i deras arbete.

På Njurmottagningen har du som undersköterska ansvar för reception, kassa, inkommande samtal, tidbokning, kallelser samt vissa bevaknings- och registreringsfunktioner.

Som undersköterska på vår sektion växlar du mellan våra mottagningar olika dagar i veckan och delar funktion med undersköterskekollegor.


Om arbetsplatsen

Dialys- och njurmottagningen är en del av Njursektionen på Medicinkliniken.

Njurmottagningen har öppet helgfria vardagar dagtid och dialysmottagningen bedriver dagverksamhet måndag till lördag samt har öppet tre kvällar i veckan till kl20 (måndagar, onsdagar och fredagar). På vår sektion arbetar vi tvärprofessionellt tillsammans med läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, dietist, fysioterapeut, arbetsterapeut och kurator.


Kvalifikationer

Undersköterskeutbildning är ett krav. Erfarenhet inom akutsjukvård samt av mottagningsarbete är meriterande. Vi ser gärna att du har en god datavana och erfarenhet av att arbeta med Cosmic, inklusive Tidbok och Kassa. Det är viktigt att du har goda kunskaper i det svenska språket. Övriga språkkunskaper är meriterande.

Som person har du en personlig mognad som gör att du är professionell och har en god självinsikt. Du är självgående och tar ansvar för dina uppgifter, det är också viktigt att du är noggrann och mån om kvalitet. Du har en förmåga att strukturera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har en god samarbetsförmåga och serviceinriktat förhållningssätt och är gärna en "problemlösare" i de situationer eller frågor som kan uppstå.


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, deltid eller heltid. Tillträde enligt överenskommelse.


Välkommen med din ansökan senast 24 februari 2019.

 

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Joakim Jakobsson
Enhetschef
021-17 68 96

Maritha Andersson
Kommunal
021- 17 37 93

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor