Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Undersköterska till Diabetes- Njur- och Lungavdelningen, Västerås

Refnr: 20190216

Vill du arbeta nära patienter med nyupptäckt diabetes? Vill du lära dig mer om njursjukvård? Vill du möta patienter med trakeotomi eller behov av andningsstöd? Då kankse det blir du som får möjligheten att utvecklas hos oss!

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Arbetsuppgifter

Du har en aktiv roll i omvårdnadsarbetet där du får möjlighet att arbeta i olika team och med en bred patientgrupp. På avdelningarna kommer du stöta på varierande arbetsuppgifter där du får ta mycket ansvar och arbeta nära det medicintekniska med komplexa patientfall.

Detta innefattar bland annat

  • Vara delaktig i att självständigt identifiera risker för patienten och förebygga med åtgärder och därmed aktivt medverka till patientens tillfrisknande.
  • Handleda och vägleda diabetespatienter.
  • Arbeta teamfokuserat och med intensiva/täta kontroller runt patient (exempelvis NEWS, EKG, PEG mm.).
  • Samarbeta med olika professioner.
  • Arbeta med medicinteknisk utrustning.
  • Situationer som utvecklar dina kunskaper inom exempelvis avancerad andningssjukvård.

Som medarbetare hos oss har du en viktig funktion och är en del i samtliga team på avdelningen. Du kan förvänta dig ett spännande arbete där du kontinuerligt får utveckla dina kunskaper såväl medicinska som inom omvårdnad. Du får vara delaktig i utvecklingen av verksamheten. 


Om arbetsplatsen

Diabetes- Njur- och Lungavdelningen (DNL) tillhör Medicinkliniken. Vi är en avdelning med tre olika medicinska inriktningar, endokrin- lung- och njurmedicin. Genom våra olika specialiteter kan vi erbjuda dig som undersköterska en unik möjlighet att utvecklas och få en bred kompetens.


Kvalifikationer

Vi söker dig med undersköterskeutbildning och som har arbetat några år som undersköterska. Då du kommer att arbeta nära det medicintekniska och stöta på komplexa patientfall behöver du vara trygg i din yrkesroll och ha kunskaper i att ta kontroller. Vi ser det som ett stort plus om du tidigare har arbetat nära patienter där du behövt följa deras hälsotillstånd. Meriterande är också om du har kunskaper inom trakeotomi, diabetes och/eller andningshjälpmedel. 

Vi tror att du som söker är en lagspelare med glimten i ögat som har ett lösningsfokuserat tänk. Du är en flexibel, lojal och nyfiken person som motiveras av att lära dig nya saker. I din kommunikation med andra har du förmåga att lyssna samt anpassa dig till situationen. I ditt arbete tar du ansvar för din uppgift och kan göra korrekta avvägningar och prioriteringar. 


Anställningsvillkor

Anställningsform: Tillsvidareanställning heltid eller deltid.

Tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast den 29 mars 2019.


Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://www.youtube.com/watch?v=7qLByHRP6mY&t=1s%E2%80%8B

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

 

Kontaktpersoner

Susanne Lind
Enhetschef
021-17 63 16

Maria Lundbäck
Sektionsledare
021-17 63 18

Per Engelmark
Sektionsledare
021- 17 56 96

Mari Kjellén
Kommunal
021-17 63 10

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor