Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Undersköterska till avdelning 69

Refnr: 20190803

Vill du arbeta i en miljö som inte är någon annan lik? Här kommer du som undersköterska att få en viktig roll i omvårdnadsarbetet. Du kommer att möta våra yngsta små medborgare och deras familjer och bidra till en bra start i livet.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Arbetsuppgifter

Neonatalavdelning 69 är en samvårdsavdelning för sjuka nyfödda och prematurfödda barn samt deras mödrar. Här får du som undersköterska möjlighet att delta i vården och omvårdnaden av de sjuka nyfödda och prematurfödda barnen under lättvård och intensivvård. Du har även ett omvårdnadsansvar för nyförlösta kvinnor. Arbetet innebär nära kontakt med och stöd till föräldrar och nära anhöriga. Vi ser hela familjen som en viktig del av vården.

Under introduktionen lär du dig grunderna inom neonatalvården. Du utvecklas över tid och får mer erfarenhet och då också möjlighet att vårda de svårast sjuka barnen i intensivvårdsfasen. 


Om arbetsplatsen

Neonatalavdelning 69 tillhör Barnkliniken på Västmanlands sjukhus i Västerås. Verksamheten bedrivs i nya moderna lokaler med flertalet enkelrum som bland annat möjliggör en utökad samvård och god arbetsmiljö. Du välkomnas till en unik arbetsplats med stimulerande och utmanande arbetsuppgifter. Det finns tio vårdplatser för sjuka nyfödda och prematurfödda barn, tre intensivvårdsplatser och sju lättvårdsplatser. Hemvård erbjuds till familjer med lång vårdtid. Vi vårdar även nyförlösta kvinnor i samarbete med Kvinnokliniken.

Hos oss arbetar barnsköterskor, sjuksköterskor, barnsjuksköterskor och läkare i team. Vi har även klinikens paramedicinska professioner knutna till avdelningen.

Som nyanställd undersköterska erbjuds du


Kvalifikationer

Godkänd undersköterskeutbildning är ett krav. Om du är utbildad barnspecialistundersköterska eller har genomgått kursen barnsjukvård 200 poäng så är det meriterande. Om du har tidigare erfarenhet arbete med neonatalvård eller barnsjukvård så är det en fördel.

Eftersom arbetet på olika sätt snabbt kan förändras så behöver du vara flexibel och stabil, om du hamnar i stressade och pressade situationer så måste du ha en förmåga att bibehålla ditt lugn och fokus. Vi arbetar som sagt i team och ser samarbetet som väldigt viktigt, självklart har du därför en god samarbetsförmåga. Du har också en empatisk förmåga eftersom du jobbar nära både föräldrar och anhöriga som är i en omtumlande situation.


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning och vikariat, heltid dag/kväll och rotation mot natt alternativt deltid ständig natt.

Tillträde sker enligt överenskommelse.

Region Västmanland erbjuder en av Sveriges bästa förmåner för undersköterskor som arbetar natt. Vi erbjuder en sänkt veckoarbetstid för ett hälsosamt och hållbart arbete.
Du som arbetar blandat natt och dag får arbetstidsförkortning för varje nattpass som du arbetar. Du som arbetar ständig natt får ett heltidsmått på 32 timmar per vecka vid anställning på heltid.

Välkommen med din ansökan senast den 10 december 2019.

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

 

Kontaktpersoner

Ann-Sofie Sekobon
Enhetschef
021-17 44 40
ann-sofie.sekobon@regionvastmanland.se
Emelie Fröjd
Kommunal
021-17 33 41

Liknande tjänster

Ort

Tjänster

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor