Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Undersköterska till avdelning 64, Barn- och ungdomskliniken Västerås

Refnr: 20190218

Vill du arbeta på en avdelning med verksamhetsanpassade lokaler vilka möjliggör en patientsäker och god arbetsmiljö? Avdelningen präglas av gott samarbete och ett bra arbetsklimat.

Här får du arbeta med de allra yngsta patienterna. Arbetet innebär också nära kontakt med föräldrar och anhöriga, där du blir ett viktigt stöd. Vi ser hela familjen som en viktig del av vården med barnet i centrum.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Arbetsuppgifter

Som undersköterska möter du barn och ungdomar i åldern 0-18 år som är i behov av omvårdnad. Vården sker i nära samverkan med det sjuka barnets föräldrar och anhöriga. Du ingår i ett arbetslag med personal från olika yrkeskategorier.

Dina arbetsuppgifter består av; allmän omvårdnad av barnet där ingår bland annat observation och kontroll av det sjuka barnet såsom temp, puls, blodtryck och viss provtagning. Du arbetar också med hantering av medicinteknisk utrustning samt sedvanliga kringuppgifter på avdelningen.


Om arbetsplatsen

Avdelning 64 är en allmänpediatrisk vårdavdelning med tillhörande barnakutmottagning. Avdelningen har samvård med kirurgi, ortopedi samt med öron-näs-halskliniken. Avdelningen har 21 vårdplatser. Verksamheten inrymmer såväl akut som planerad barnsjukvård. På avdelningen arbetar man enligt arbetssätt PNV (patientnärmre vård).


Kvalifikationer

Undersköterskeutbildning är ett krav. Det är meriterande om du är barnspecialistundersköterska alternativt har genomgått en kurs i barnsjukvård. Det är också en fördel om du har tidigare erfarenhet av arbete med sjuka barn och ungdomar.

Som person är du stabil och har en förmåga att bibehålla lugnet i en pressad situation. Självklart arbetar du bra med andra människor där du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt. Då arbetet snabbt kan förändras har du lätt för att anpassa dig till nya omständigheter och kan se möjligheter i förändringar. Du är självgående och ansvarar för dina uppgifter på ett strukturerat sätt.


Anställningsvillkor

Anställnignsform: Tillsvidareanställning och vikariat, heltid eller deltid

Arbetstid: Dag eller natt

Tillträde enligt överenskommelse.


Välkommen med din ansökan senast 26 mars 2019


Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://www.youtube.com/watch?v=7qLByHRP6mY&t=1s%E2%80%8B

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Kontaktpersoner

Eva-Lotta Steen
Enhetschef avdelning 64
021-17 33 77

Tove Lundin
Biträdande enhetschef
021 - 17 44 36

Emelie Fröjd
Kommunal
021-17 30 00

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor