Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Undersköterska till Akutmottagningen

Refnr: 20180271

Är du undersköterska med intresse för akutsjukvård? Då kanske det är dig vi söker.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Som undersköterska på akutmottagningen kommer du arbeta med sedvanliga undersköterskeuppgifter så som vitalparametrar, EKG, blodprovstagning (venösa och kapillära) samt katetersättning. Du är en del i teamarbetet runt patienten där omvårdnad är en av huvuduppgifterna.


Om arbetsplatsen

Akutkliniken är en stor enhet som består av två enheter; Ambulanssjukvården i Västmanland med sjukvårdens larmcentral och Akutmottagningen i Västerås. På akutmottagningen arbetar 120 engagerade medarbetare som erbjuder en kvalitativ och professionell vård.

Vi arbetar med det viktigaste vi vet, att bidra till att våra patienter får de allra bästa förutsättningarna och en omvårdnad som alltid utgår från våra patienters behov. Vi har cirka 64 000 besök per år, vilket ställer höga krav på våra processer. Vi måste ständigt arbeta med att optimera vårt patientflöde för ett snabbare och säkrare omhändertagande. Vi har kommit långt i processarbetet med ledningsläkare och teamarbete där vårt förbättringsarbete fortsätter. 


Kvalifikationer

Du är utbildad undersköterska med minst ett års arbetslivserfarenhet i yrket. Har du även erfarenhet av akutsjukvård ser vi det som meriterande. Du har grundläggande datakunskaper samt goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift.

I din yrkesroll är du trygg och stabil.  Du tar ansvar för dina uppgifter och anpassar dig vid ändrade omständigheter. Du arbetar bra tillsammans med andra där du är lyhörd och tydlig i din kommunikation. I kontaktakten med patienter kan du sätta dig in i personens situation utan att ta över den andres känslor. Vi förutsätter att du har driv, engagemang och intresse för den aktuella tjänsten.


Anställningsvillkor

Tillvidareanställning, heltid. 
Tillträde efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 22 april 2018

 

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Marie Malm
Områdeschef, Akutmottagningen Västerås
021-17 60 36

Anne-Marie Bröms
Kommunal
021-17 36 20

Tina Javidi
Vårdförbundet
021-17 36 20

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor