Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Undersköterska natt till Ortopedkliniken

Refnr: 20190428

Vill du få möjlighet till utveckling inom en ortopedklinik som ligger i framkant och ständigt strävar efter att vara ett föredöme inom framtidens offentliga sjukvård? Hos oss finns en tydlig gemenskap, positivitet och hög kompetens där vi vi tillsammans fokuserar på det viktigaste vi har; våra patienter.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag.


Arbetsuppgifter

Som undersköterska har du ett varierat och betydelsefullt uppdrag på vår avdelning. På natten är avdelningen indelad i tre team med en sjuksköterska och en undersköterska på vardera teamet med ansvar för 10-11 patienter. Arbetet på natten präglas av ett tätt samarbete både inom och mellan teamen. Då en av våra undersköterskor ska gå på förälraledighet söker vi en ny medarbetare på ett vikariat till natten.

 

Om arbetsplatsen

Ortopedkliniken i Västmanland har ansvaret för den ortopediska vården inom hela länet. Planerad kirurgi genomförs till stor del vid Västmanlands sjukhus Köping medan större planerad kirurgi samt all akutvård sker vid Västmanlands sjukhus Västerås. Ortopedkliniken i Västmanland har på Västmanlands sjukhus Västerås en mottagning och en rehabenhet samt två vårdavdelningar i Västerås, en med akut intag och en med elektivt intag. Vår målsättning är att vår arbetsplats ska bli ett föredöme inom framtidens offentliga sjukvård.

Det som kännetecknar oss och som vi tror att du kommer uppskatta här på Ortopedklinikenär att vi är sammansvetsade, det finns alltid någon som sträcker ut en hand vid behov och som kan hjälpa till. Vi prioriterar vidareutveckling i form av kurser och har avsatt tid för utbildning i vardagen. Ortopedi är ett brett område där vi behandlar allt från damen som ramlat och fått en fraktur när hon skulle hänga upp julgardinerna till grabben som har ett infekterat kattbett. Det kan röra sig om ryggsjukdomar och övriga diagnoser relaterade till rörelseapparaten.

 

Kvalifikationer

Undersköterskeutbildning är ett krav och minst tre års erfarenhet av aktivt arbete som undersköterska. För att vara aktuell för tjänsten ser vi även att du har erfarenhet av att arbeta som undersköterska på slutenvårdsavdelning. Det är positivt om du tidigare har arbetat natt, har erfarenheter från ortopedisk avdelning samt har kunskap i journalsystemet Cosmic. Du har en god datorvana (förmåga och färdighet att använda dator som arbetsverktyg i det dagliga arbetet) och goda kunskaper i svenska språket både i tal och skrift. Övriga språkkunskaper är en tillgång.

Du är trygg och förankrad i undersköterskerollen, du kan se helheten och sätta in insatser utifrån egen bedömning.

Du har en personlig mognad och är en är initiativtagande person som tar ansvar för din uppgift. Då du i arbetet kommer att arbeta nära patient och team ser vi att du har en god samarbetsförmåga, är flexibel och kan relatera till andra på ett lyhört sätt. Du strävar efter att bemöta patienter och kollegor på ett professionellt sätt med en hög servicekänsla. Vid stressade situationer är du lugn och har förmåga att fokusera på rätt saker. 

 

Anställningsvillkor

Vikariat 1 år, heltid. Tillträde i aug-sep.


Välkommen med din ansökan senast 16 juni 2019

 

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Kontaktpersoner

Petra Elmqvist Melin
Enhetschef
021-17 36 37

Debra Blonk Bohlin
Sektionsledare
021- 17 68 16

Margareta Backhurst
Kommunal
021 - 17 55 15

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor