Undersköterska med vana av laboratoriearbete och tobaksrådgivning till Sala Väsby vårdcentral, Sala

Refnr: 20190240

En av våra undersköterskor ska sluta och vi söker nu en efterträdare till henne. Är du en flexibel, serviceinriktad och lösningsfokuserad undersköterska med erfarenhet från vårdcentral? Sök eller tipsa en kompis!

Arbetsbeskrivning

Som undersköterska hos oss består dina uppgifter av provtagning på vårt laboratorium. Visst arbete i receptionen tillkommer vid tillfällen. I dina arbetsuppgifter ingår även assistans vid undersökningar, egen mottagning samt arbete i team med jourmottagning med sjuksköterska och läkare. Du är med och bidrar till utvecklingsarbetet på enheten som är en viktig del av primärvårdens arbete.

Sala Väsby vårdcentral hör till resultatområde Primärvård som finns inom förvaltningen för primärvård, psykiatri och habiliteringsverksamhet. Till verksamheten finns en mottagning i Västerfärnebo som bemannas av distriktssköterska. Region Västmanlands egna vårdcentraler och verksamheter finns på flera orter i länet. Vi erbjuder primärvård med hög tillgänglighet och kvalitet. Vi satsar på utveckling av digitala verktyg för att öka tillgängligheten för våra medborgare och för att effektivisera arbetet på våra arbetsplatser. Vi anser att alla ska få vård av samma goda kvalitet och vi arbetar med gemensamma mål för att förbättra för våra patienter.

Sala Väsby vårdcentral ligger centralt belägen i Sala med några minuters gångavstånd från resecentrum. I direkt anslutning till vårdcentralen finns gratis parkeringsplatser. På enheten finns ca 33 medarbetare och vi ansvarar för drygt 12 700 listade personer. Då samtliga yrkeskategorier är samlade i samma byggnad gör det oss till en kunnig och attraktiv enhet med mycket god stämning och utvecklingsvilja.

Sala Väsby vårdcentral erbjuder dig

• stimulerande och meningsfulla arbetsuppgifter.
  • en arbetsplats där du får vara en del av vårdcentralens utveckling. Varje vecka har vi en timme avsatt för alla medarbetare att delta i utvecklingsarbete.
  • hjälp och stöd i din yrkesroll av chefer och kollegor.
  • en trygg anställning med möjlighet till kompetensutveckling samt fördelaktiga personalförmåner, läs mer här.https://regionvastmanland.se/jobba-med-oss/dina-formaner/

Du som söker är utbildad undersköterska med laboratorie- och provtagningsvana samt vana av tobaksrådgivning. Du har tidigare erfarenhet av arbete inom primärvården. Vi ser gärna att du har tidigare receptionsvana, arbete med såromläggning samt erfarenhet av teamarbete. Det är meriterande om du har kunskap/utbildning kring spirometri och tobaksrådgivning. Du behärskar svenska språket i såväl tal som skrift. Du har grundläggande datakunskaper och erfarenhet av journalsystemet Cosmic R8.1 då vi jobbar i det systemet.

Arbetet är varierat så förmåga att arbeta självständigt och vara stabil är ett krav. Vidare behöver du vara stresstålig, serviceinriktad och ha en god samarbetsförmåga där du relaterar till andra på ett lyhört sätt. Du tar initiativ när du ser att uppgifter behöver lösas. För dig är det också självklart att bidra till ett positivt arbetsklimat och till verksamhetens utvecklingsarbete.

Tillsvidareanställning, heltid, arbetstid dagtid måndag - fredag. Tillträde efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 24 mars 2019.

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://www.youtube.com/watch?v=7qLByHRP6mY&t=1s%E2%80%8B Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Ann Bruce Lundström
Enhetschef