Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Undersköterska / student till Laboratoriemedicin i Fagersta, sommaren 2019

Refnr: 20190078

Drivs du av att få arbeta med varierade arbetsuppgifter under eget ansvar? Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.
 

Arbetsuppgifter

På laboratoriemedicin välkomnas du till en bred verksamhet med varierande arbetsuppgifter. I din roll som undersköterska kan du bland annat komma att arbeta med provtagning, provhantering, enklare laboratoriearbete samt kund- och patientbemötande. Allt detta sker under stort personligt ansvar med placering i Fagersta.


Om arbetsplatsen

Laboratoriemedicin Västmanland inom Västmanlands sjukhus har ett länsövergripande ansvar för all laboratorieverksamhet i Region Västmanland. Vi är cirka 200 medarbetare med specialitet inom Klinisk Mikrobiologi, Klinisk Patologi, Klinisk Kemi och Transfusionsmedicin. Klinisk Patologi och Klinisk Mikrobiologi i Västerås och Klinisk Kemi och Transfusionsmedicin i Fagersta, Köping, Sala och Västerås samt även på familjeläkarenheter i Hallstahammar, Köping och Västerås.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska eller läkarstudent med minst tre-fem genomförda terminer. Alternativt att du studerar till biomedicinsk analytiker med minst två genomförda terminer, eller har slutfört termin fyra på sjuksköterskeprogrammet. Det är meriterande om du har erfarenhet inom laborativ verksamhet eller erfarenhet av provtagning.

Som person har du lätt för att anpassa dig till nya omständigheter och ser möjligheter i förändringar. Du är trygg, stabil och har självinsikt och kan skilja på det personliga och det professionella i olika situationer. Du arbetar bra med andra människor, är lyhörd och smidigt i ditt sätt. Du är serviceinriktad och tillmötesgående, du har ett intresse, en vilja och en förmåga att hjälpa andra och anstränger dig lite extra. Du är noggrann och mån om att göra ett bra arbete. Du har en förmåga att vara kontrollerad i stressituationer eller pressade situationer, du bibehåller ditt lugn och fokus.


Anställningsvillkor

Sommarvikariat, 100%

Placering: Laboratoriemedicin i Fagersta.

Välkommen med din ansökan senast 28 februari 2019


Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!

Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

 

Kontaktpersoner

Sara Ståhl
Enhetschef
021-481 88 08

Luz Omaira Barrera Silva
Kommunal
021-17 35 50

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor