Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Underläkare till Öron-, Näsa-, Halskliniken

Refnr: 20180282

Att arbeta inom Öron-Näs-Hals innebär en möjlighet att arbeta inom en av sjukvårdens bredaste specialiteter. Våra patienter kommer från alla åldersgrupper i hela Västmanland och söker vård för såväl akuta tillstånd som planerade besök. Vi arbetar med patienter inom såväl sluten- som öppenvård och samarbetar inom sjukhuset främst med IVA och akutmottagningen. Vi är en del av sjukhusets traumateam. Samarbete med regionsjukhusen är också en viktig del av vårt arbete.


Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Vi erbjuder dig ett gott stöd för att komma igång med eget patientarbete där du även får ta hand om våra inneliggande patienter. På vår egen operationsavdelning har du möjlighet att delta vid exempelvis prickkirurgi. Ansvaret för hela befolkningen gör att dagjour och beredskapsjour på nätter och helger ingår i arbetet. Detta gör att du kommer ställas inför utmaningen att träffa patienter med olika sorts besvär och i alla åldrar.

Om allting fungerar bra finns möjlighet till fortsättning genom planerad start av ST-utbildning runt årsskiftet 2018/2019.


Om arbetsplatsen

Öron-Näs-Halskliniken är länsövergripande med Västerås som bas. På Öron-Näs-Halskliniken Västmanland arbetar tolv specialister varav två audiologer och en foniatriker, På kliniken finns disputerade ÖNH-läkare och kliniken har ett bra samarbete med centrum för klinisk forskning. Idag har vi fem läkare under ST-utbildning som alla börjat på kliniken som vikarierande underläkare.

Inom kliniken finns hörselenheten där våra audiologer arbetar tillsammans med audionomer för att utreda och behandla hörselnedsättningar. Sjukhusets allergimottagning för vuxna finns även den inom vår klinik. Vi har stor mottagningsverksamhet och tillgång till egen poliklinisk operationsavdelning. Större operativa ingrepp görs på centraloperation.


Kvalifikationer

Legitimerad läkare. Det är meriterande med yrkeserfarenhet inom Öron-Näsa-Hals-området. Goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift är en förutsättning.

Viktiga personliga egenskaper är ett gott omdöme, god samarbetsförmåga och noggrannhet. Du är nyfikenhet och intresserad av att utvecklas inom professionen och du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra människor. Vi sätter stor vikt vid personliga egenskaper.


Anställningsvillkor

Tidsbegränsad anställning 6 månader. Dagtid, heltid. Jour- och beredskapstjänstgöring ingår.  Tillträde enligt överenskommelse. 

Välkommen med din ansökan senast 9 maj 2018! 

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Anders Östling
Verksamhetschef ÖHN-kliniken
021-173030

Gabriella Kecskés
Kontaktperson för Läkarföreningen
021-173987

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor