Timanställd Skötare till Vuxenpsykiatrin Västerås

Refnr: 20190605

Ser du en timanställning som starten på en vårdkarriär? Gillar du utveckling, utmaningar och ett högt arbetstempo? Nu söker vi personal till psykiatrin.

Vad kan vi erbjuda vi dig?

Arbetet är inriktat på psykiatrisk omvårdnad av patienter samt allmänt vårdavdelningsarbete.

• Arbetet är en intermittent anställning dvs du är anställd på timme och vi ringer dig vid frånvaro; akut som planerad
  • Arbetsuppgifterna varierar beroende på vilken avdelning du kommer att arbeta på och vi erbjuder en individuellt anpassad introduktion.
  • Varierande och utvecklande arbete

Vuxenpsykiatri Västmanland är indelad i tre sektioner. Du kommer att arbeta under sektion Länsgemensamma resurser dit alla avdelningar hör. Du kommer att ha ett nära samarbete med våra bemanningsassistenter då det är de som bemannar alla avdelningar.

Vi söker dig som är utbildad skötare med inriktning mot psykiatri. Du har erfarenhet från psykiatrisk verksamhet. Mycket goda kunskaper i svenska språket. Även i skrift då vi har dokumentationskrav. Har du erfarenhet från datasystemet Cosmic är det meriterande

Vi söker dig som är ansvarstagande och noggrann. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och respektfullt sätt. Du är flexibel då vi vid behov hjälper varandra över avdelningsgränserna. Vi önskar att du har en personlig mognad.

Du måste ha fyllt 18 år.

Timanställning. Dag, kväll, helg och natt.

Välkommen med din ansökan senast 25 september 2019.

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Utdrag från polisens belastningsregister kommer att begäras vid en eventuell anställning

Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Helen Amsler
Tf Enhetschef avd 91