Timanställd Skötare till Vuxenpsykiatrin Västerås

Refnr: 20200630

Ser du en timanställning som starten på en vårdkarriär? Gillar du utveckling, utmaningar och ett högt arbetstempo? Nu söker vi personal till psykiatrin.

Vad kan vi erbjuda vi dig?

Arbetet är inriktat på psykiatrisk omvårdnad av patienter samt allmänt vårdavdelningsarbete.

• Arbetet är en intermittent anställning dvs du är anställd på timme och vi ringer dig vid frånvaro; akut som planerad
  • Arbetsuppgifterna varierar beroende på vilken avdelning du kommer att arbeta på och vi erbjuder en individuellt anpassad introduktion.
  • Varierande och utvecklande arbete

Vuxenpsykiatri Västmanland är indelad i tre sektioner. Du kommer att arbeta under sektion Länsgemensamma resurser dit alla avdelningar hör. Du kommer att ha ett nära samarbete med våra bemanningsassistenter då det är de som bemannar alla avdelningar.

Är du redan timanställd och arbetar inom vuxenpsykiatrin? Då behöver du ej söka timanställning på nytt.

Vi söker dig som är utbildad skötare med inriktning psykiatri, eller har annan likvärdig utbildning.

Har du erfarenhet av arbete inom någon psykiatrisk verksamhet eller någon annan erfarenhet av vård och omsorg, är det meriterande. Mycket goda kunskaper i svenska språket, även i skrift då vi har dokumentationskrav. Har du erfarenhet från datasystemet Cosmic är det meriterande

Vi söker dig som är ansvarstagande och noggrann. Du har en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och respektfullt sätt. Du är flexibel då vi vid behov hjälper varandra över avdelningsgränserna. Vi önskar att du har en personlig mognad.

Du måste ha fyllt 18 år.

Timanställning. Dag, kväll, helg och natt.
Eventuellt kommer vikariat att erbjudas på förstärkt akut utifrån hur covid situationen utvecklas.

Välkommen med din ansökan senast 15 november 2020.

Intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Kontaktpersoner:

Victoria Abrahamsson, avd.91 psykiatrisk vårdavdelning inriktning mot beroende och förstärkt akut , förstärkt akut innebär att vi tar emot alla akut sökande patienter som sedan bedöms och hanteras utifrån covid situation. Tel: 021-17 48 66

Jessica Karlsson, avd.93 psykiatrisk intensivvårds avdelning och psykiatriaktiska akutmottagningen. Tel: 021-17 43 56

Hans Ihrfors, avd.94, allmänpsykiatrisk vårdavdelning inriktning yngre. Tel: 021-17 58 08

Christina Mille, avd.95, allmänpsykiatrisk vårdavdelning, inriktning äldre. Tel: 021-17 58 58

Maria Juskär, avd.96, psykiatrisk vårdavdelning inriktning psykos. Tel: 021-17 58 74

Catarina Eriksson, avd.97 psykiatrisk vårdavdelning inriktning mot psykos och neuropsykiatri. Tel: 021-17 48 73

Milo Mileholm, kommunal Tel: 021-17 30 00 (vxl)

Malin Trygg
Rekryteringsadministratör