Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Tandsköterskor till Folktandvården Bäckby i Västerås

Refnr: 20180270

 

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter inom tandsköterskans kompetensområde, med patienter i alla åldersgrupper med alla typer av behandlingar. Är du erfaren ingår även handledning av tandsköterskeelever.

Är du ny i ditt yrke deltar du i vårt introduktionsprogram.


Om arbetsplatsen

Folktandvården Västmanland AB är ett bolag som ägs av Region Västmanland med allmäntandvårdskliniker i länets alla kommuner. Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården i länet till rimliga priser. Vi är ett kunskapsföretag som kontinuerligt satsar på att utveckla och utbilda oss.

Bäckbykliniken är en trivsam och välfungerande klinik bestående av nio tandläkare, tre tandhygienister och 16 tandsköterskor. Vi bedriver allmäntandvård men kliniken är även remissinstans för extremt tandvårdsrädda. Vi har också omvårdnadsteam som tar hand om äldre och sköra patienter samt dem som behöver lite mer tid i samband med tandbehandling.


Kvalifikationer

Vi söker Dig som har tandsköterskeexamen. Eftersom du i arbetet kommer att kommunicera med patienter, närstående, kollegor och i vissa fall myndigheter är det viktigt att du har goda kunskaper i det svenska språket i både tal och skrift.

Du är utåtriktad, flexibel, serviceinriktad, prestigelös och har nära till skratt. God samarbetsförmåga och ett intresse för utveckling både för klinikens och egen del är egenskaper som värderas högt. Du ska arbeta med god odontologisk kvalitet och vara ekonomiskt medveten. Vidare ser vi gärna att du har en vilja att lära nytt och också dela med dig av dina kunskaper till kliniken


Anställningsvillkor

Tjänsten är på heltid, tillsvidare.

Provanställning kan komma att tillämpas.

Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 8 april 2018

 

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Margit Leander
Klinikchef
021-17 64 16
margit.leander@regionvastmanland.se

Elefteria Özgun
Klinikens ombud, Vision
021-17 64 90

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor