Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Tandsköterska, vikariat, Folktandvården Västmanland AB, Viksäng Västerås

Refnr: 20180262

 

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.  

 

Vi söker nu en vikarierande tandsköterska då en av våra sköterskor kommer vara ledig under en längre period.

 

Arbetsuppgifter

Du kommer att få användning av hela din kompetens då vi har en patientgrupp i alla åldrar.

Vi vill därför att du har intresse av såväl barntandvård, vuxentandvård som äldretandvård, samt att du gillar att arbeta i team. I dina arbetsuppgifter ingår assistans, sterilarbete och receptionsarbete. 

 

Om arbetsplatsen 

Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården till rimliga priser. Folktandvården Västmanland AB satsar på att bygga starka team av tandläkare, tandhygienist och tandsköterska. Vi är ett kunskapsföretag som kontinuerligt satsar på att utveckla och utbilda oss.

På kliniken Viksäng arbetar idag 6 tandläkare, 3 tandhygienister och 8 tandsköterskor som tillsammans svarar för både barn- och vuxentandvård. Vi är ett gäng i blandade åldrar som värderar arbetsglädjen högt. 

Vi har tandläkare med lång klinisk erfarenhet av protetik, samt tandläkare nischad inom käkkirurgi. Vi arbetar med helt ny dentalutrustning sedan maj 2016. 

Kliniken som ligger nära Mälaren, där många nya bostäder byggs, är mycket populär bland patienter.

  

Kvalifikationer 

Vi söker dig som är utbildad tandsköterska. Oavsett om du har erfarenhet eller är nyutbildad så kommer du att få utvecklas i ditt arbete. Du får kompetenta och erfarna medarbetare till din hjälp.

Du tar ansvar för din uppgift och är van vid att själv strukturera ditt arbete. Vidare har du ett öppet förhållningssätt till ditt arbete och klinikens utveckling, du bidrar med vad du kan för att driva kliniken framåt. Du är positiv till ett delegerat arbetssätt.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och det personliga mötet är viktigt för oss. Arbetet förutsätter att du ska kunna kommunicera på god svenska i både tal och skrift för att säkerställa god tandvård. 

 

Anställningsvillkor

Heltid, vikariat med tillträde under juni 2018, minst ett år. 

 

Välkommen med din ansökan senast 8 april 2018.

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.  

 

Kontaktpersoner

Anna Söderman
Klinikchef
021-17 64 89
anna.soderman@regionvastmanland.se

Marie Ernst
Övertandsköterska
021-17 64 81
marie.ernst@regionvastmanland.se

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor