Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Tandsköterska till Tandreglering, Specialisttandvården

Refnr: 20200597

Är du tandsköterska med intresse för att utvecklas inom tandreglering? Vill du få chansen att arbeta tillsammans med erfarna specialister och ortodontiassistenter i ett glatt gäng? Då är det kanske dig vi söker till oss på Tandregleringen i Västerås. 

 

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Som tandsköterska arbetar du i huvudsak med att assistera övertandläkare och med eget patientarbete bestående av röntgen, fotografering, avtryckstagning, framställande av essixskenor, bågbyten och ligering. Patientadministration ingår också i dina arbetsuppgifter.


Om arbetsplatsen

Hos oss välkomnas du till en klinik med stor specialistkompetens och som ser positivt på att arbeta framåt både med utveckling och kvalitet. Vi är bemannade med fem övertandläkare, sju ortodontiassistenter, två ST-tandläkare, en nischtandläkare, tre tandsköterskor, medicinsk sekreterare samt steril- och receptionspersonal. Tandregleringen ligger i moderna lokaler med bra utrustning. Vi utför alla sorters tandregleringsbehandlingar och cirka 600 nya patienter startar sin tandregleringsbehandling hos oss varje år. Vi har även en annexklinik i Köping. 

Tandregleringen är en del av Specialisttandvården i Västmanland. Verksamheten inrymmer förutom tandreglering även käkkirurgi, orofacial medicin, protetik, parodontologi, endodonti, bettfysiologi, pedodonti och inom kort även odontologisk radiologi.

 

Vi erbjuder dig: 

  • Ett arbete där du får ta ansvar och initiativ.
  • Arbete på en trevlig arbetsplats som värnar om att skapa förutsättningar för en bra arbetsmiljö.
  • Möjligheten att arbeta specialiserat med tandreglering
  • Ett arbete med mycket patientkontakt.

 

Kvalifikationer

Som medarbetare hos oss ser vi att du är en person som trivs i samarbetet med andra och som har en känsla för service. Du har ett stort intresse för tandreglering och motiveras av att lära dig mer om området. Som person är du noggrann, kommunikativ och har lätt för att ställa om inför nya utmaningar. Du har ett ödmjukt förhållningssätt och bidrar gärna med engagemang och delaktighet i patienternas behandlingar så som i verksamheten. Det här är ett jobb för dig som tycker om att ta initiativ och som är trygg i din yrkesroll som tandsköterska.  

Du som söker är utbildad tandsköterska med intresse för tandreglering. Vi ser även att du har tidigare erfarenhet från yrket. Det är meriterande om du har specifik erfarenhet från eget patientarbete med barn och unga eller likaså har vana av att ta röntgen, fotografera och ta avtryck. Har du även kunskap i systemet T4 ser vi det som en fördel. Då du kommer att ha många kontaktytor behöver du utan problem kunna kommunicera samt uttrycka dig väl på svenska, både i tal och skrift. I den här rekryteringen lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper.

 


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid.

Provanställning kan komma att tillämpas.

Tillträde efter överenskommelse. 
 

Välkommen med din ansökan senast 8 november 2020. 

Intervjuer planeras att ske från v.47.

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Kontaktpersoner

Gönul Akkurt
Enhetschef
021 - 176486
Sandra Wennberg
Vision
021-17 54 21

Liknande tjänster

Ort

Tjänster

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor