Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Tandsköterska till Specialisttandvården Oral Rehabilitering - pedodonti

Refnr: 20200604

Söker du ett arbete som genomsyras av gott samarbete, där vi har en öppen dialog, en mycket god stämning och där alla kompetenser har en viktig funktion? Då kanske vi är rätt för dig och du för oss.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Det som skiljer Specialisttandvården från Allmäntandvården är variationen i arbetsuppgifter. Ibland behöver vi omprioritera och byta fokus då planen som är lagd för dagen kan behöva ändras. Dina arbetsuppgifter kommer att vara vanliga tandsköterskeuppgifter, eget patientarbete med inskolning till tandvård och eget profylaxarbete samt administrativa arbetsuppgifter såsom kontakt och koordinering med sjukvården kring patientens omhändertagande. Arbetet är innehållsrikt med många tillfällen där du som tandsköterska kommer utveckla dina kunskaper och utöka din erfarenhet.

För att vi ska kunna erbjuda god patientvård har vi dagliga avstämningar kring patientarbetet och vi samarbetar utifrån våra olika professioner, där alla kompetenser har en viktig funktion.

 

Om arbetsplatsen

Specialisttandvården tillhör Region Västmanland och hör till förvaltningen Västmanlands Sjukhus. Verksamheten inrymmer Käkkirurgi inklusive Orofacial medicin, Oral Rehabilitering och Tandreglering.
Inom Oral Rehabilitering finns ämnesföreträdare för bettfysiologi, endodonti, parodontologi, pedodonti och oral protetik företrädda.

Vi bedriver specialisttandvård, olika former av utbildning samt klinisk forskning i samarbete med olika medicinska enheter.

Specialisttandvårdskliniken är belägen i moderna lokaler inom Västmanlands Sjukhus i Västerås. 

 

Kvalifikationer

Du är utbildad tandsköterska med minst ett års aktuell erfarenhet inom yrket. Det krävs att du har goda kunskaper i svenska, muntligt såväl som skriftligt samt god datavana. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete med barn samt kunskaper i systemet T4. Vidare är det viktigt att du har god hygienkunskap samt kunskap om instrumenthantering. Har du även lustgasutbildning ser vi det som meriterande.

För att trivas hos oss behöver du tycka om att samarbeta med andra samtidigt som du känner dig trygg och självgående i din yrkesprofession. Du är noggrann och tar ansvar för och strukturerar ditt arbete.

Du har förmågan att på ett lyhört och flexibelt sätt anpassa dig till olika situationer och personer och kan ta egna initiativ för att uppnå ett bra resultat för patienten. Du kommunicerar med andra på ett tydligt sätt och har ett gott bemötande både till barn, deras närstående samt kollegor. Vidare är du lyhörd och kan sätta dig in i andras situation på ett professionellt sätt.

Vi sätter stort värde vid dina personliga egenskaper.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde efter överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 2 november 2020.

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

 

 Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

 

Kontaktpersoner

Inga-Marie Törnblom
Enhetschef Oral Rehabilitering
021-17 59 99
Anne-Marit Lien-Johansson
Övertandsköterska
021-175462
Sandra Vennberg
Vision
021-17 54 21

Liknande tjänster

Ort

Tjänster

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor