Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Tandsköterska till Specialisttandvården, enheten Oral Rehabilitering

Refnr: 20190612

Arbetsuppgifter

Det som skiljer Specialisttandvården från Allmäntandvården är variationen i arbetsuppgifter. Ibland  behöver vi omprioritera och byta fokus då planen som är lagd för dagen kan behöva ändras. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer främst att vara vanliga tandsköterskeuppgifter, arbete i vår reception samt vid vår gemensamma sterilenhet. Arbetet är innehållsrikt med många tillfällen där du som tandsköterska kommer utveckla dina kunskaper och utöka din erfarenhet.

I patientarbetet samarbetar vi utifrån våra olika professioner där alla kompetenser har en viktig funktion för att vi ska kunna erbjuda god patientvård. Hos oss genomsyras samarbetet bl.a. av öppen dialog, nära samarbete och dagliga avstämningar.

 

Om arbetsplatsen

Specialisttandvården tillhör Region Västmanland och hör till förvaltningen Västmanlands Sjukhus. Verksamheten inrymmer Käkkirurgi, Oral Rehabilitering och Tandreglering.

Inom Oral rehabilitering finns ämnesföreträdare för Bettfysiologi, Endodonti, Parodontologi, Pedodonti och Oral protetik företrädda.

Vi bedriver specialisttandvård, olika former av utbildning samt klinisk forskning i samarbete med olika medicinska enheter.

 

Kvalifikationer

Du är utbildad tandsköterska och har minst ett års aktuell erfarenhet inom yrket. Det krävs att du har goda kunskaper i svenska, muntligt såväl som skriftligt. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta i systemet T4. Vidare är det en fördel om du har god hygienkunskap samt kunskap om instrumenthantering.

Vi söker dig som har förmåga att ta ansvar för och strukturera ditt arbete samt har lätt för att anpassa dig efter nya omständigheter. Som person är du en lagspelare som kommunierar med andra på ett tydligt, lyhört sätt och kan sätta dig in i andra människors situation med ett professionellt bemötande. Du lägger stor vikt vid kvalitet och är mån om att leva upp till gällande kvalitetstandard.

Arbetet utförs inom våra fem ämnesområden och för att trivas är det viktigt att du kan anpassa dig till olika arbetsuppgifter.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde efter överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 13 okt 2019. Intervjuer kommer att genomföras under v. 43 och 44

 

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Kontaktpersoner

Inga-Marie Törnblom
Enhetschef Oral Rehabilitering
021-17 59 99

Anne-Marit Lien-Johansson
Övertandsköterska
021-175462

Sandra Vennberg
Vision
021-17 54 21

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor