Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Tandsköterska till orofacialmedicin Västerås

Refnr: 20190525

Är du utbildad tandsköterska och vill vidareutvecklas och arbeta med orofacialmedicinsk och käkkirurgisk vård? Vill du dessutom bli en del av ett glatt gäng som brinner för tandvård? Då är det kanske dig vi söker.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsbeskrivning

Som tandsköterska hos oss har du en betydelsefull roll. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer innebära att:

  • Arbeta med orofacialmedicinska patienter både på mottagning och operation med behandlingar av patienter som i många fall kräver sjukhusets resurser såsom utredningar av infektionsfokus, patienter med tumörer i huvud-/halsområdet, olika typer av slemhinneförändringar, narkostandvård etc.
  • Arbeta med käkkirurgiska patienter på mottagning och operation
  • Utföra journaldokumentation och övrig administration

Arbetet innebär kompetensutveckling och ständigt lärande inom området. Som tandsköterska kommer du ha ett nära samarbete med våra specialister inom orofacialmedicin. 

 

Om arbetsplatsen

Orofacialmedicin är en sektion inom enheten för käkkirurgi, specialisttandvårdskliniken, Region Västmanland. Vi är en remissinstans och behandlar bara patienter genom remiss.

Som tandsköterska hos oss kommer du ingå i ett multiprofessionellt team som består av två specialister i orofacialmedicin, en tandhygienist och 2-3 tandsköterskor.


Kvalifikationer

Du är utbildad tandsköterska, gärna med erfarenhet inom yrket. Har du dessutom erfarenhet från käkkirurgisk operationsvård ser vi det som meriterande.

Vi söker dig som är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har förmågan att planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt samtidigt som du lägger stor vikt vid att leva upp till ställda kvalitetsmål. Du samarbetar bra med dina kollegor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. För att trivas är det även viktigt att du kan anpassa dig till ändrade omständigheter.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning med huvudsaklig placering vid käkkirurgen, specialisttandvårdskliniken i Västerås.

Heltid, dagtid. Tillträde enligt överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 30 augusti 2019.

Intervjuer planeras att äga rum 6/9, 12/9 och 13/9.

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Kontaktpersoner

Maria Modig
Enhetschef Käkkirurgi
021-17 54 42

Irene Grahn
Vision
021-17 36 63

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor