Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Tandsköterska till Folktandvården Västmanland AB, Viksäng Västerås

Refnr: 20200132

Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården. Vi är ett glatt gäng som värderar arbetsglädjen högt och nu söker vi en tandsköterska till Folktandvården Viksäng.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Arbetsuppgifter

Som tandsköterska vid Folktandvården Viksäng arbetar du med assistans, steril- och receptionsarbete samt självständigt arbete med profylax på barn- och ungdomspatienter. Du kommer att få användning av hela din kompetens då vi har patientgrupper i alla åldrar.

Om arbetsplatsen

På Folktandvården Viksäng arbetar idag fem tandläkare, fem tandhygienister och tio tandsköterskor som tillsammans svarar för både barn-, vuxen och äldretandvård i ljusa och moderna lokaler. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tandsköterskeexamen. Har du tidigare erfarenheter av att jobba med profylax och egna patienter är det meriterande. Du bör vara flexibel, utåtriktad, ha lätt för att samarbeta och vara intresserad av att skapa goda relationer med våra patienter. Du tycker att det är roligt att jobba med både barn- och vuxentandvård.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetet förutsätter att du ska kunna kommunicera på god svenska i både tal och skrift för att säkerställa god tandvård. Datorvana är ett krav.


Anställningsvillkor

Heltid, tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 29 februari 2020.

 

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafi och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

 

Kontaktpersoner

Ann-Charlotte Järlinge
Klinikchef
021-17 64 89
ann-charlotte.järling@regionvastmanland.se
Marie Ernst
Övertandsköterska
021-17 64 80
marie.ernst@regionvastmanland.se
Anette Hedberg
Facklig representant Vision
anette.hedberg@regionvastmanland.se

Liknande tjänster

Ort

Tjänster

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor