Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Tandsköterska till Folktandvården Västmanland AB, Kungsör

Refnr: 20190083

 

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Som tandsköterska vid Folktandvården Kungsör arbetar du med assistans-, steril- och receptionsarbete. Du kommer att få användning av hela din kompetens då vi har patientgrupper i alla åldrar. Viktigt att intresse finns att jobba delegerat samt att ha egna barnpatienter.


Om arbetsplatsen

Kungsör har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården.

På Folktandvården Kungsör arbetar idag 2 tandläkare, 2 tandhygienister och 3 tandsköterskor som tillsammans svarar för både barn-, vuxen- och äldretandvård i ljusa och moderna lokaler. 


Kvalifikationer

Tandsköterskeexamen.

Du bör vara flexibel, utåtriktad, ha lätt för att samarbeta och vara intresserad av att skapa goda relationer med våra patienter. Du bör tycka att det är roligt att jobba med både barn- och vuxentandvård.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetet förutsätter att du ska kunna kommunicera på god svenska i både tal och skrift för att säkerställa god tandvård. Datorvana är ett krav.

 

Anställningsvillkor 

Heltid, tillsvidare med tillträde snarast enligt överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 28 februari 2019.

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Ruaa Al-Ghabban
Klinikchef
021-481 83 34
ruaa.al-ghabban@regionvastmanland.se

Ulrika Gustafsson
Övertandsköterska
021-17 66 02
ulrika.gustafsson@regionvastmanland.se

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor