Tandsköterska till Folktandvården Västmanland AB, FTV Herrgärdet

Refnr: 20200397

Västerås har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.
Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården.

På Folktandvården Herrgärdet arbetar idag sju tandläkare, tre tandhygienister och tretton tandsköterskor som tillsammans svarar för både barn-, vuxen och äldre tandvård i ljusa och moderna lokaler.

Som tandsköterska vid Folktandvården Herrgärdet arbetar du med assistans, steril- och receptionsarbete. Samt även arbeta självständigt med profylax på barn och ungdoms-patienter. Du kommer att få användning av hela din kompetens då vi har patientgrupper i alla åldrar.

Vi söker dig som har tandsköterskeexamen. Du bör vara flexibel, utåtriktad, ha lätt för att samarbeta och är intresserad av att skapa goda relationer med våra patienter. Du bör tycka att det är roligt att jobba med både barn- och vuxentandvård.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetet förutsätter att du ska kunna kommunicera på god svenska i både tal och skrift för att säkerställa god tandvård. Datorvana är ett krav.

Heltid, tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 7 augusti 2020.

Urvalsarbete och intervjuer kommer att ske från och med vecka 33

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Bo Stigberger