Logotyp Region Västmanland

Tandsköterska till Folktandvården Västmanland AB FTV Herrgärdet Västerås

Refnr: 20220037

Västerås har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården.

På Folktandvården Herrgärdet arbetar idag sju tandläkare, fyra tandhygienister och tretton tandsköterskor som tillsammans svarar för både barn-, vuxen- och äldretandvård i ljusa och moderna lokaler.

Som tandsköterska på Folktandvården Herrgärdet erbjuds du ett varierat och stimulerande arbete innehållande såväl assistans-, steril- som receptionsarbete. Beroende på dina tidigare erfarenheter och klinikens behov finns även möjlighet till eget patientarbete.

Vi söker dig som har tandsköterskeexamen. Du kommunicerar obehindrat på svenska i tal och skrift och har en god datorvana. Vidare lägger vi stor viktigt vid personlig lämplighet och tror att du som söker är flexibel, utåtriktad, har lätt för att samarbeta och är intresserad av att skapa goda relationer med våra patienter. Du ser din egen utveckling som en del av klinikens utveckling.

Heltid, tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 6 februari 2022.

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Lisa Karlsson