Logotyp Region Västmanland

Tandsköterska till Folktandvården Västmanland AB, Folktandvården Kungsör

Refnr: 20221017

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Kungsör har ett fint läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården.

Välkommen till en liten familjär klinik i Kungsör. Vårt team utgörs av 2 tandläkare, 2 tandhygienister samt 3 tandsköterskor.

Som tandsköterska på Folktandvården Kungsör erbjuds du ett varierat och stimulerande arbete innehållande såväl assistans-, steril- som receptionsarbete, samt arbeta självständigt med profylax på barn och ungdomspatienter.

Du kommer att få användning av hela din kompetens då vi har patientgrupper i alla åldrar.

Vi söker dig som har tandsköterskeexamen. Du är flexibel, utåtriktad, ha lätt för att samarbeta och är intresserad av att skapa goda relationer med våra patienter.Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetet förutsätter att du ska kunna kommunicera på god svenska i både tal och skrift för att säkerställa god tandvård. Datorvana är ett krav.

Heltid, tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 28 november 2022.

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Walat Murshed Alyousef