Logotyp Region Västmanland

Tandsköterska till Folktandvården Västmanland AB, Bäckby Västerås

Refnr: 20210782

Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården.

Bäckbykliniken är en trivsam och välfungerande klinik bestående av 10 tandläkare, 3 tandhygienister och 14 tandsköterskor. Vi bedriver allmäntandvård men kliniken är även remissinstans för extremt tandvårdsrädda. Vi har också omvårdnadsteam som tar hand om äldre och sköra patienter samt de som behöver lite mer tid i samband med tandbehandling.

Som tandsköterska vid Folktandvården Bäckby arbetar du med assistans, steril- och receptionsarbete samt arbetar självständigt med profylax. Du kommer att få användning av hela din kompetens då vi har patientgrupper i alla åldrar.

Vi söker dig som har tandsköterskeexamen. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att jobba med profylax och egna patienter. Vi vill att du är flexibel, har en känsla för service och har lätt för att samarbeta samt skapar goda relationer med våra patienter. Du tycker att det är roligt att jobba med både barn- och vuxentandvård och har viljan att arbeta i teamtandvård.

Arbetet förutsätter att du ska kunna kommunicera på god svenska i både tal och skrift för att säkerställa god tandvård. Datorvana är ett krav.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Heltid, tillsvidare med Tillsvidare heltid med tillträde snarast eller enligt överenskommelse

Välkommen med din ansökan senast 20 oktober 2021

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan!

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Margit Leander
Klinikchef
margit.leander@regionvastmanland.se