Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Tandsköterska till Folktandvården Oxbacken, Västerås

Refnr: 20190005

Västerås har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården.

Folktandvården Västmanland AB satsar på att bygga starka team av tandläkare, tandhygienist och tandsköterska. Vi är ett kunskapsföretag som kontinuerligt satsar på att utveckla och utbilda oss.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Som tandsköterska på folktandvården Oxbacken arbetar du med assistans, profylax, sterilarbete och receptionsarbete. Du kommer att få användning av hela din kompetens då vi har patientgrupper i alla åldrar.

Du bör tycka att det är roligt att jobba med både barn- och vuxentandvård.

 

Om arbetsplatsen

På Folktandvården Oxbacken arbetar idag 5 tandläkare, 3 tandhygienister och 9 tandsköterskor som tillsammans svarar för både barn-, vuxen- och äldretandvård i ljusa och moderna lokaler.

Vi är ett glatt gäng som värderar arbetsglädjen högt och nu söker vi en tandsköterska.


Kvalifikationer

Tandsköterskeexamen är ett krav. Har du tidigare erfarenhet av att jobba med profylax och ha egna patienter är det meriterande.

Du är flexibel, utåtriktad, har lätt för att samarbeta och är intresserad av att skapa goda relationer till våra patienter.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetet förutsätter att du ska kunna kommunicera på god svenska i både tal och skrift för att säkerställa god tandvård. Datorvana är ett krav.


Anställningsvillkor

Heltid, tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 27 januari 2019.

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Veronica Bache
Klinikchef
veronica.bache@regionvastmanland.se

Gunilla Rydberg
Övertandsköterska
021-17 67 80/77
gunilla.j.rydberg@regionvastmanland.se

Lena Ström
Vision
021-17 41 20
lena.strom@regionvastmanland.se

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor