Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Tandsköterska till Folktandvården Herrgärdet

Refnr: 20190489

Västerås har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården.

På Folktandvården Herrgärdet arbetar idag sju tandläkare, fyra tandhygienister och tretton tandsköterskor som tillsammans svarar för både barn-, vuxen och äldre tandvård i ljusa och moderna lokaler.


Arbetsuppgifter

Som tandsköterska vid Folktandvården Herrgärdet arbetar du med assistans, steril- och receptionsarbete. Samt även arbeta självständigt med profylax på barn och ungdoms-patienter. Du kommer att få användning av hela din kompetens då vi har patientgrupper i alla åldrar.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har tandsköterskeexamen.Du bör varar flexibel, utåtriktad, ha lätt för att samarbeta och är intresserad av att skapa goda relationer med våra patienter. Du bör tycka att det är roligt att jobba med både barn- och vuxentandvård.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetet förutsätter att du ska kunna kommunicera på god svenska i både tal och skrift för att säkerställa god tandvård. Datorvana är ett krav.


Anställningsvillkor

Heltid, tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.


Välkommen med din ansökan senast 15 augusti 2019.


Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

 

Kontaktpersoner

Bo Stigberger
Klinikchef
021-17 41 20
bo.stigberger@regionvastmanland.se

Marina Lundberg
Kliniksamordnare
021-17 41 24
marina.lundbergt@regionvastmanland.se

Lena Ström
Vision
021-17 41 20
lena.strom@regionvastmanland.se

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor