Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Tandsköterska, Folktandvården Västmanland AB, Herrgärdet Västerås

Refnr: 20180335

 

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Om arbetsplatsen

Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården till rimliga priser. Folktandvården Västmanland AB satsar på att bygga starka team av tandläkare, tandhygienist och tandsköterska. Vi är ett kunskapsföretag som kontinuerligt satsar på att utveckla och utbilda oss. 

På Folktandvården Herrgärdet arbetar idag 7 tandläkare, 4 tandhygienister och 12 tandsköterskor som tillsammans svarar för både barn-, vuxen och äldre tandvård i ljusa lokaler.

Vi är ett glatt gäng som värderar arbetsglädjen högt och nu söker vi en tandsköterska.

 

Arbetsuppgifter

Som tandsköterska på folktandvården Herrgärdet arbetar du med assistans, profylax, sterilarbete och receptionsarbete. Du kommer att få användning av hela din kompetens då vi har patientgrupper i alla åldrar. 

Du bör tycka att det är roligt att jobba med både barn- och vuxentandvård.

 

Kvalifikationer

Du som söker har tandsköterskeexamen. Även datorvana är ett krav.

Vi förutsätter att du är empatisk och intresserad av att skapa goda relationer med våra patienter. Du är flexibel, öppen och utåtriktad och har lätt för att samarbeta och kommunicera.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Arbetet förutsätter att du ska kunna kommunicera på god svenska i både tal och skrift för att säkerställa god tandvård. Har du tidigare erfarenhet av att jobba med profylax och ha egna patienter är det meriterande.

 

Anställningsvillkor

Heltid, tillsvidare med tillträde enligt överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 5 maj 2018. 

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Bo Stigberger
Klinikchef
021-17 41 20
bo.stigberger@regionvastmanland.se

Marina Lundberg
Kliniksamordnare
021-17 41 24
marina.lundberger@regionvastmanland.se

Lena Ström
Vision
021-17 41 20

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor