Tandläkare till Folktandvården Västmanland AB, Råby, Västerås

Refnr: 20190095

Klinisk verksamhet med tandvård för barn, ungdomar, vuxna och äldre.

Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården till rimliga priser. Folktandvården Västmanland AB satsar på att bygga starka team av tandläkare, tandhygienist och tandsköterska. Vi är ett kunskapsföretag som kontinuerligt satsar på att utveckla och utbilda oss.

Folktandvården Västmanland AB är ett helägt landstingsbolag med allmäntandvårdskliniker i länets alla kommuner.

Vi söker en tandläkare till vårt team.

På Folktandvården Råby är vi fyra tandläkare, två tandhygienister och sex tandsköterskor som tillsammans ansvarar för både barn-, vuxen- och äldretandvård. Vi är ett team som värderar arbetsglädjen högt och där vi alla hjälps åt för patientens bästa.

Legitimerad tandläkare är ett krav. Arbetet och patientsäkerheten förutsätter att du ska kunna kommunicera på god svenska i både tal och skrift för att säkerställa god tandvård. Övriga språkkunskaper är meriterande. Dina personliga egenskaper kommer att ha stor betydelse. Du bör vara flexibel och förändringsbenägen med intresse för utveckling av kliniken och för egen del, samt ha lätt för att kommunicera med patienter och arbetskamrater. Du ska också ha förmåga att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt. Samarbetsvilja och positiv inställning till delegerat arbetssätt är en förutsättning.

Tillsvidare, heltid/deltid, med tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 8 mars 2019.

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kerstin Lorens-Kallin
Klinikchef