Tandläkare till Folktandvården Västmanland AB med placering Folktandvården Fagersta/ Norberg

Refnr: 20190456

Vi söker tandläkare till vårt team i Fagersta.

Dina arbetsuppgifter som allmäntandläkare hos oss blir klinisk verksamhet med tandvård för barn, ungdomar, vuxna och äldre.

Folktandvården Västmanland AB är ett bolag, ägt av Region Västmanland, med allmäntandvårdskliniker i länets alla kommuner. Inom Folktandvården Västmanland arbetar vi med glädje, engagemang, respekt och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården till rimliga priser. Vi satsar på att bygga starka team av tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor. Vi är ett kunskapsföretag och satsar kontinuerligt på att utveckla och utbilda oss.

Fagersta är beläget utanför Västerås med mycket bra tåg och bussförbindelser. Folktandvården Fagersta är en trivsam arbetsplats där det arbetar fem tandläkare, tre tandhygienister och nio tandsköterskor. Vi har även en systerklinik i Norberg och där jobbar en tandläkare, en tandhygienist och två tandsköterskor. Tillsammans ansvarar vi för både barn-, vuxen- och äldretandvård. Att arbeta som allmäntandläkare i Fagersta kommer även innebära att hjälpa till i Norberg. Vi är ett team som värderar arbetsglädjen högt och där vi alla hjälps åt för patientens bästa.

Förutom tandläkarexamen och legitimation förutsätter arbetet att du ska kunna kommunicera på god svenska i både tal och skrift för att säkerställa god tandvård. Vi ser det som meriterande att du behärskar flera andra språk samt att du kan behandla alla våra patientgrupper.

Dina personliga egenskaper kommer att ha stor betydelse. Du bör vara flexibel och förändringsbenägen med intresse för utveckling av kliniken och för egen del, samt ha lätt för att kommunicera med patienter och arbetskamrater. Intresse eller erfarenhet av äldre- och omvårdnadstandvård är en fördel. Du ska också ha förmåga att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt. Flexibilitet, samarbetsvilja, prestigelöshet och positiv inställning till delegerat arbetssätt är en förutsättning.

Tillsvidare heltid, med tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 30 juli 2019

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Marika Sundberg
Klinikchef