Tandläkare till Folktandvården Västmanland AB, Folktandvården Adelsö

Refnr: 20180266

Vi söker nu en tandläkare till vårt team!

Du kan på ett kreativt och analytiskt sätt lösa problem och ställa diagnoser. Dina arbetsuppgifter som allmäntandläkare hos oss blir klinisk verksamhet med tandvård för barn, ungdomar, vuxna och äldre.

Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården till rimliga priser. Folktandvården Västmanland AB satsar på att bygga starka team av tandläkare, tandhygienist och tandsköterska. Vi är ett kunskapsföretag som kontinuerligt satsar på att utveckla och utbilda oss.

Är du en nyfiken och driven tandläkare som ständigt vill lära dig och utvecklas i din vardag, utveckla andra och arbeta i Teamtandvård med kompetenta och positiva kollegor? Då är du den vi söker.

Som medarbetare hos oss tycker du om att samarbeta, kommunicera och du har ett ödmjukt förhållningssätt.

Tillsammans arbetar vi för en god arbetsmiljö och vi ser positivt till att arbeta framåt, både med förändring och kvalitet.

Vi på Folktandvården Adelsö arbetar kliniskt 6 timmar/dag med teamtandvård, utöver det har du 2 timmars administrativ tid tillsammans med det team du som tandläkare driver.

Vi arbetar 07:00-15:00 tre dagar/vecka samt 11:00-19:00 två dagar/vecka.

Om du känner dig träffad är du välkommen med din ansökan till oss. Vi ser till personlig lämplighet mer än till erfarenhet.

Tandläkarlegitimation. Arbetet och patientsäkerheten förutsätter att du ska kunna kommunicera på god svenska i både tal och skrift för att säkerställa god tandvård. Övriga språkkunskaper är meriterande.

Du bör vara flexibel och förändringsbenägen med intresse för utveckling av kliniken och för egen del, samt ha lätt för att kommunicera med patienter och arbetskamrater. Du ska också ha förmåga att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt. Samarbetsvilja och positiv inställning till delegerat arbetssätt är en förutsättning.

Heltid, tillsvidare med tillträde efter överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 30 april 2018.

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt!

Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås.

Helena Björnström
Klinikchef