Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Tandläkare till Folktandvården Oxbacken, Västerås

Refnr: 20190006

Vi söker nu en tandläkare till vårt team!

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter som allmäntandläkare hos oss är klinisk verksamhet med tandvård för barn, ungdomar, vuxna och äldre. Du får användning av hela din kompetens då vi har patienter i alla åldrar och med olika behandlingsbehov. Som tandläkare har du ett brinnande intresse för att utvecklas vidare och jobbar alltid med patientens säkerhet i första rummet.


Om arbetsplatsen

Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och ansvar.

Vi bygger starka team av tandläkare, tandhygienist och tandsköterska och är ett kunskapsföretag som kontinuerligt satsar på att utveckla och utbilda oss.

På Folktandvården Oxbacken är vi ett glatt och öppet gäng bestående av 5 tandläkare, 3 tandhygienister och 9 tandsköterskor som jobbar i ljusa, moderna lokaler. Vårt sätt att arbeta tillsammans kännetecknas av god laganda och positivt arbetsklimat. Vi är en grupp som värderar arbetsglädje och kommunikation högt.


Kvalifikationer

Vi söker dig som har svensk tandläkarexamen och behärskar god svenska i tal och skrift. Är du ny inom yrket får du en handledare och stöd från våra 5 erfarna tandläkare. Du sätter patienten i fokus, är ekonomiskt medveten och är intresserad av att tillsammans med oss driva och utveckla verksamheten framåt.

Du har en hög social kompetens, är flexibel, serviceinriktad, prestigelös och har bra samarbetsförmåga. Du arbetar med god odontologisk kvalitet och vi ser gärna att du har en vilja att lära nytt och också dela med dig av dina kunskaper.


Anställningsvillkor

Heltid, tillsvidare, med tillträde efter överenskommelse.


Välkommen med din ansökan senast 27 januari 2019.

 

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Veronica Bache
Klinikchef
021- 17 67 80
veronica.bache@regionvastmanland.se

Gunilla Rydberg
Övertandsköterska
021-17 67 80/77
gunilla.j.rydberg@regionvastmanland.se

Tord Björkman
Tjänstetandläkarna
tord.bjorkman@regionvastmanland.se

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor