Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Tandläkare till Folktandvården , Surahammar

Refnr: 20180341

Vi söker nu en tandläkare till vårt team!

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 


Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter som allmäntandläkare hos oss blir klinisk verksamhet med tandvård för barn, ungdomar, vuxna och äldre. Du kommer arbeta tätt ihop med övriga gruppen på en klinik med familjär känsla och framåtanda.


Om arbetsplatsen

Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården till rimliga priser. Folktandvården Västmanland AB satsar på att bygga starka team av tandläkare, tandhygienist och tandsköterska. Vi är ett kunskapsföretag som kontinuerligt satsar på att utveckla och utbilda oss.

På Folktandvården Surahammar arbetar idag 4 tandläkare, 1 tandhygienist och 5 tandsköterskor som tillsammans ansvarar för både barn-, vuxen- och äldretandvård. Med kunskap, stort engagemang och arbetsglädje vill vi ge våra patienter ett gott omhändertagande. Vi värnar om kontinuitet och långsiktighet i våra behandlingar. Många patienter önskar vår hjälp till en bättre tandhälsa och vi vill nu förstärka gruppen med ytterligare en tandläkare. 


Kvalifikationer

Vi söker dig som har svensk tandläkarexamen, gärna med några års erfarenhet från barn- och vuxentandvård. Du sätter patienten i fokus och kan på ett kreativt och analytiskt sätt lösa problem och ställa diagnoser. I behandlingarna värnar du om hög kvalitet.

På kliniken arbetar vi aktivt med utvecklingsarbete och strävar efter att vara i framkant när det gäller den odontologiska utvecklingen. Därför ser vi gärna att du som söker är förändrings- och förbättringsinriktad samt bekväm med att tillämpa nya metoder och arbetssätt.

Eftersom du i arbetet kommer att kommunicera med patienter, närstående, kollegor och i vissa fall myndigheter är det viktigt att du har goda kunskaper i det svenska språket i såväl tal som skrift. 


Anställningsvillkor

Heltid, tillsvidare med tillträde efter överenskommelse.


Välkommen med din ansökan senast 13 maj
 2018.

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

 

Kontaktpersoner

Jakob Malmberg
Klinikchef
021-17 68 42
jakob.malmberg@regionvastmanland.se

Eva Thorsell
Övertandsköterska
021-17 68 43
eva.thorsell@regionvastmanland.se

Tord Björkman
Tjänstetandläkarna
021-17 66 00
tord.bjorkman@regionvastmanland.se

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor