Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Tandhygienister till Specialisttandvården

Refnr: 20190860

Är du legitimerad tandhygienist och vill arbeta i en pedagogisk roll där du får möjlighet att följa patienten över tid är det kanske dig vi söker. Specialisttanvårdskliniken söker nu två tandhygienister till parodontologiavdelningen som tillsammans med oss vill arbeta för att ge våra patienter bästa möjliga vård och behandling. Som tandhygienist hos oss kommer du även få arbeta med patienter inom protetik och pedodonti.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Som tandhygienist medverkar du i första hand i behandlingen av patienter med parodontal sjukdom. Arbetet sker i team kring patienten där du är delaktig i planering av den fortsatta behandlingen. Utöver behandling av patienter med parodontal sjukdom kommer du även att arbeta med patienter inom protetik och pedodonti. För att patienterna ska få bästa vård har vi även ett nära samarbete med folktandvård, privattandvård och andra medicinska enheter. Möjligheter till kompetensutveckling finns för alla våra medarbetare.


Om arbetsplatsen

Oral Rehabilitering är en enhet inom Specialisttandvården som i sin tur är en del av Västmanlands Sjukhus. Oral Rehabilitering omfattar Protetik, Endodonti, Bettfysiologi, Parodontologi, Pedodonti.

Hos oss arbetar fem specialister inom samtliga ämnen, två ST-tandläkare, tre meriteringstandläkare, en hygienist samt 15 tandsköterskor, totalt 26 stycken engagerade och kunniga medarbetare. För oss är det otroligt viktigt att ha kul och trivas på jobbet, vi är därför väldigt måna om att ta väl hand om varandra och att tillsammans skapa en positiv och trivsam arbetsmiljö.

Inom Specialisttandvården finns också Tandreglering, Käkkirurgi, Orofacial medicin och en central steril. Specialisttandvårdskliniken är belägen i moderna lokaler inom Västmanlands Sjukhus i Västerås. 

Förutom specialisttandvård bedriver vi olika former av utbildning internt och externt och det finns möjlighet till klinisk forskning.


Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad tandhygienist och som som är väl förankrad inom tandhygienistyrket. Det är meriterande om du har kunskap i journalsystemet T-4 och tidigare har arbetat med parodontologiska patientfall. Då du kommer att följa patienter över tid och arbeta motivationsinriktat utifrån ordinerad behandling behöver du kunna kommunicera obehindrat i det svenska språket, både i tal och skrift.

Som person är du trygg, stabil och lyhörd. Du arbetar bra tillsammans med andra och har en förmåga att väga samman olika typer av hänsynstaganden. I din kommunikation med andra är du tydlig och kan anpassa ditt sätt att förmedla budskap utifrån människors olika förutsättningar. Du uttrycker en positiv attityd till ditt arbete samtidigt som du värdesätter god kvalitet och förstår de fackmässiga aspekterna av ditt arbete väl.


Anställningsvillkor

Heltid, tillsvidare. Tjänstgöringsgrad kan diskuteras.

 

Välkommen med din ansökan senast 1 mars 2020.

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Kontaktpersoner

Ing-Marie Törnblom
Enhetschef
021-17 59 99
Maria Yngvesson
STHF/SRAT
08-442 4461
maria.yngvesson@srat.se

Liknande tjänster

Ort

Tjänster

Tjänst Ort Publiceringsdatum
Sommarjobb vid Folktandvården Västmanland AB, 2020 Västerås 2019-12-30

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor