Tandhygienist till Folktandvården Västmanland AB, Vallby Västerås

Refnr: 20190391

Är du tandhygienist och vill arbeta i ett arbetslag som värderar arbetsglädjen högt och som arbetar för patientens bästa? Vi söker nu en tandhygienist till vårt team!

I tjänsten ingår samtliga arbetsuppgifter inom en tandhygienists kompetensområde; klinisk verksamhet med tandvård för barn, ungdomar, vuxna och äldre.

Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården till rimliga priser. Folktandvården Västmanland AB satsar på att bygga starka team av tandläkare, tandhygienist och tandsköterska. Vi är ett kunskapsföretag som kontinuerligt satsar på att utveckla och utbilda oss.

Folktandvården Vallby är en liten trevlig klinik, här arbetar två tandläkare, tre tandhygienister och fyra tandsköterskor som tillsammans svarar för både barn-, vuxen och äldretandvård.

Vi är ett glatt gäng som värderar arbetsglädjen högt och nu söker vi en tandhygienist.

Legitimerad tandhygienist är ett krav.

Arbetet och patientsäkerheten förutsätter att du ska kunna kommunicera på god svenska i både tal och skrift för att säkerställa god tandvård. Övriga språkkunskaper kan vara meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du bör vara flexibel och förändringsbenägen med intresse för utveckling av kliniken och för egen del, samt ha lätt för att kommunicera med patienter och arbetskamrater. Du ska också ha förmåga att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt.

Tillsvidareanställning deltid 75 % med eventuell möjlighet till mer tid. Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 6 juni 2019

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Annette Köhler
Klinikchef