Tandhygienist till Folktandvården Västmanland AB, Oxbacken i Västerås

Refnr: 20190293

Är du tandhygienist och vill arbeta i ett arbetslag som värderar arbetsglädjen högt och som arbetar för patientens bästa? Vi söker nu en tandhygienist till vårt team!

I tjänsten ingår samtliga arbetsuppgifter inom en tandhygienists kompetensområde; klinisk verksamhet med tandvård för barn, ungdomar, vuxna och äldre.

Inom Folktandvården Västmanland AB arbetar vi med respekt, engagemang, glädje och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården till rimliga priser. Folktandvården Västmanland AB satsar på att bygga starka team av tandläkare, tandhygienist och tandsköterska.

Vi är ett kunskapsföretag som kontinuerligt satsar på att utveckla och utbilda oss.

På Folktandvården Oxbacken är vi ett glatt och öppet gäng bestående av sex tandläkare, två tandhygienister och tio tandsköterskor som jobbar i ljusa, moderna lokaler. Vårt sätt att arbeta tillsammans kännetecknas av god laganda och positivt arbetsklimat. Vi är en grupp som värderar arbetsglädje och kommunikation högt

Legitimerad tandhygienist är ett krav.

Arbetet och patientsäkerheten förutsätter att du ska kunna kommunicera på god svenska i både tal och skrift för att säkerställa god tandvård. Övriga språkkunskaper kan vara meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Du bör vara flexibel och förändringsbenägen med intresse för utveckling av kliniken och för egen del, samt ha lätt för att kommunicera med patienter och arbetskamrater. Du ska också ha förmåga att lägga upp ditt arbete på ett effektivt sätt.

Tillsvidareanställning heltid tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Välkommen med din ansökan senast 6 augusti 2019

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi samarbetar med "Jobba i Västerås". Besök deras hemsida, jiv.se, för att få information om Västerås och vilket stöd Medflyttarakademin kan ge till dig och din respektive vid en flytt till Västerås.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Shiler Kuhi
Tf. klinikchef