Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Tandhygienist till Folktandvården Västmanland AB, Folktandvården Hallstahammar

Refnr: 20190504

Är du en nyfiken och ambitiös tandhygienist som ständigt vill lära dig och utvecklas i din vardag? Utveckla andra och arbeta i teamtandvård med kompetenta och positiva kollegor? Då är du den vi söker.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.


Arbetsuppgifter

I tjänsten ingår samtliga arbetsuppgifter inom en tandhygienists kompetensområde; klinisk verksamhet med tandvård för barn, ungdomar, vuxna och äldre

Om arbetsplatsen

Folktandvården Västmanland AB är ett helägt regionbolag med allmäntandvårdskliniker i länets alla kommuner. Vi samarbetar med Specialisttandvården som finns inom Västmanlands Sjukhus Västerås.

Inom Folktandvården Västmanland arbetar vi med glädje, engagemang, respekt och ansvar för att ge våra patienter den bästa tandvården till rimliga priser. Vi satsar på att bygga starka team av tandläkare, tandhygienist och tandsköterska. Vi är ett kunskapsföretag och satsar kontinuerligt på att utveckla och utbilda oss.

På Folktandvården Hallstahammar arbetar idag fem tandläkare, tre tandhygienister och sju tandsköterskor som tillsammans ansvarar för både barn-, vuxen- och äldre tandvård. Med kunskap, stort engagemang och arbetsglädje vill vi ge våra patienter ett gott omhändertagande. Vi värnar om kontinuitet och långsiktighet i våra behandlingar och tar hjälp av den senaste tekniken för att nå bästa möjliga resultat. Många patienter önskar vår hjälp till en bättre tandhälsa och vi vill nu förstärka gruppen med ytterligare en tandhygienist.

Hallstahammar är beläget strax utanför Västerås med goda tåg- och bussförbindelser till kliniken.


Kvalifikationer

Vi söker Dig som är legitimerad tandhygienist. Du sätter patienten i centrum och dina behandlingar skapar värde och leder till ökad livskvalitet för dina patienter. Givetvis arbetar du enligt vetenskap och beprövad erfarenhet och värnar om att hålla en hög kvalitet. På kliniken arbetar vi aktivt med utvecklingsarbete och strävar efter att vara i framkant när det gäller den odontologiska utvecklingen. Därför ser vi gärna att du som söker är förändrings- och förbättringsinriktad samt bekväm med att tillägna dig såväl som tillämpa nya metoder och arbetssätt. Vidare ser du sambandet mellan din individuella utveckling och klinikens utveckling.

Eftersom du i arbetet kommer att kommunicera med patienter, närstående, kollegor och i vissa fall myndigheter är det viktigt att du har goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift för att säkerställa god vård.


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, på heltid, med tillträde efter överenskommelse.


Välkommen med din ansökan senast 18 augusti 2019.

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan.

Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

 

Kontaktpersoner

Lena Olsson
Klinikchef
021-17 65 60
lena.olsson@regionvastmanland.se

Eva Öhrlander
Övertandsköterska
021-17 65 75
eva.ohrlander@regionvastmanland.se

Pia Abrahamsson
SRAT
021-17 41 20
pia.abrahamsson@regionvastmanland.se

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor