Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Systemförvaltare till Systemstöd HR

Refnr: 20210008

Är du en drivande och engagerad person som trivs i en roll där du arbetar nära användarna och riktat mot personal- och lönesystem?

Regionen bedriver ett aktivt arbete inom området digitalisering med fokus på användbara lösningar både för våra invånare och vårdens verksamheter. Arbetet intensifieras alltmer och vi söker nu dig som vill vara med och bidra i arbetet som systemförvaltare. 

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Som systemförvaltare hos oss på Systemstöd HR ingår du i ett team som gemensamt förvaltar och utvecklar system inom objektet HR. Regionen arbetar enligt systemförvaltningsmodellen pm3 och personal- och lönesystemet är Heroma. Du deltar aktivt i arbetet med systemförvaltning och utveckling inom området där tester, utvärderingar, felsökning, ändringshantering och konfigurering i Heroma ingår i arbetsuppgifterna. 

Systemförvaltaren har en viktig roll i utvecklingen av de olika administrativa systemen. Utvecklingen sker i samarbete med våra användare, övriga kunder, systemleverantören och IT-avdelningen. Du arbetar även med andra linjens support, löpande underhåll, registervård, utfärdande av behörigheter, dokumentation av rutiner samt drift genom att upprätthålla god funktionalitet och tillgänglighet. I uppdraget ingår även leverantörskontakter och nätverk med andra regioner, framtagning och underhåll av manualer samt en viss del utbildning till användarna.

Tillsammans med dina kollegor inom Systemstöd HR ansvarar du för att säkra användarbarheten av Heroma ur ett användarperspektiv. Du fungerar som ett rådgivande stöd till våra verksamheter med att utveckla arbetsprocesser i Heroma samt arbetar med effektiv kravhantering där du har en nära kontakt med användarna för att samla in och förstå verksamhetens behov och önskemål för att omvandla dessa till användbara lösningar i personal- och lönesystemet alternativt kravställa gentemot leverantör. Då nya moduler och versionsuppdateringar innehåller nya funktioner som ska införas i verksamheten gillar du att jobba med förändringsledning.

 

Om arbetsplatsen

Systemstöd HR är organiserat under Centrum för HR som har uppdraget att erbjuda ett samordnat och kvalitetssäkrat stöd till regionens chefer och andra berörda medarbetare inom samtliga verksamhetsnära HR-processer. Centrum för HR har ca 75 medarbetare.

 

Kvalifikationer

Du som söker har systemvetenskaplig utbildning med erfarenhet av arbete med personal- och lönesystem eller motsvarande som arbetsgivaren finner lämpligt. Du behöver ha goda kunskaper om systems bakomliggande teknik. Meriterande är också kunskaper inom systemförvaltning, testledning/testarbete, projektledning, förändringsledning, allmänna bestämmelser AB och erfarenhet från arbete i offentlig förvaltning. 

Du är tydlig i din kommunikation och har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra. Du bidrar till ett konstruktivt samarbetsklimat genom din förmåga att relatera till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Det här är ett arbete för dig som kan planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt och som har lätt för att anpassa dig till ändrade förutsättningar. 

Anställningsvillkor

Tillsvidare, heltid, dagtid. 

Tillträde efter överenskommelse. 

Välkommen med din ansökan senast 28 februari 2021. 

 

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

 

Kontaktpersoner

Sara Larsson
Enhetschef
021-481 80 46
Benita Jingmyr
Förvaltningsledare
021-17 34 37
Arne Amundsen
Vision
021-17 58 06

Liknande tjänster

Ort
Tjänster
Tjänst Ort Publiceringsdatum
Systemförvaltare till E-tjänster Västerås 2021-02-23

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor