Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Systemförvaltare till E-tjänster

Refnr: 20210120

Vill du arbeta inom ett utvecklingsintensivt område tillsammans med kompetenta och drivna kollegor och på bästa sätt erbjuda och förbättra det digitala stödet för regionens patienter, invånare och personal? Trivs du i gränslandet mellan IT och vårdverksamhet och gillar arbete med många kontaktytor?  Då är det kanske dig vi söker.

Regionen bedriver ett aktivt arbete inom området digitalisering, inom vilket e-hälsa är högt prioriterat, med fokus på användbara lösningar för invånare och vårdens verksamhet. Arbetet intensifieras alltmer och vi söker därför en drivande och engagerad person som vill arbeta i en spännande roll som systemförvaltare inom enheten e-tjänster.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i en arbetsgrupp som arbetar med förvaltning och utveckling av regionens e- tjänster på 1177 och andra digitala tjänster. Några exempel på tjänster är Journalen via nätet, Nationell patientöversikt (NPÖ), Egen provhantering, Tidbokning och Stöd- och behandling. Tjänsterna syftar till att stödja invånarnas möjlighet att se personlig vårdinformation samt kontakta och kommunicera med vården på ett säkert sätt, till exempel via tidbokning, hantering av hälsoformulär, egen provtagning och internetbaserad behandling. Som systemförvaltare kommer du att delta i såväl det löpande förvaltningsarbetet som i aktuella utvecklingsprojekt där tester, utvärderingar, ändringshantering, utbildning, support och övrig systemadministration ingår i arbetsuppgifterna. Samarbetet med regionens mottagningar och privata vårdgivare är omfattande, likaså vår samverkan med övriga enheter inom Region Västmanland. En del av arbetet sker på plats i länets olika verksamheter. 

 

Om arbetsplatsen

Förvaltningen för digitaliseringsstöd är Region Västmanlands interna IT-organisation med uppdrag att leverera tjänster inom IT och förvalta vård- och verksamhetssystem för regionens olika verksamheter. Vi arbetar i stora komplexa miljöer, med en stor spännvidd i teknik och processer. Vårt arbete kännetecknas av ständig modernisering, utveckling och intressanta utmaningar.

Enheten för e-tjänster är en del av Förvaltningen för digitaliseringsstöd och har bland annat ansvar för att koordinera och vara drivande i regionens utveckling inom e-hälsa. Vi arbetar över förvaltningsgränser, planerar utvecklingsinsatser, deltar i nationella och regionala nätverk samt informerar olika intressenter om utvecklingen inom området. Vi är en arbetsplats som strävar efter att alltid ligga i framkant, som uppmuntrar och tillvaratar dina idéer och förbättringsförslag och som investerar i din kompetensutveckling.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av systemadministration, användarstöd och testarbete. Alternativt har du erfarenhet av arbete i vårdverksamhet och vana att arbeta med vårdnära IT-system. Har du erfarenhet av arbete som till exempel superanvändare eller administratör i vårdsystem är det meriterande. Du har intresse för teknik och digitala lösningar och brinner för att dessa ska skapa mervärde för invånare och vårdverksamhet.  Vi värdesätter att du är van att utbilda andra och har intresse för förändringsarbete. Det är meriterande med kännedom om och förståelse för hälso- och sjukvårdens flöden och processer. För tjänsten krävs goda kunskaper i svenska samt körkort B.

Då tjänsten innebär såväl interna som externa kontakter söker vi dig som har en god samarbetsförmåga och även fallenhet för att påverka och kommunicera. Du är självgående, van att arbeta under eget ansvar och tar ägarskap över arbetsuppgifter. Du strukturerar, analyserar och finner lösningar på komplexa uppgifter. Det här är ett arbete för dig som kan planera, organisera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt och som har lätt för att anpassa dig till ändrade förutsättningar. För att uppnå resultat i ditt arbete behöver du vara uthållig och se till hela verksamheten samt ha intresse och förståelse för den stora och komplexa organisationen som vi är verksamma inom. Vi söker dig som är nyfiken och motiverad med ett starkt intresse för att lära dig nya saker.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid.

Tillträde efter överenskommelse. 

 

Välkommen med din ansökan senast 16 mars 2021.

 

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster.

Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

 

Kontaktpersoner

Eva Svensson
Enhetschef
021-17 46 32
Victoria Knudsen
Förvaltningsledare
021-17 63 58
Thomas Lund
Vision
021-17 61 79

Liknande tjänster

Ort
Tjänster
Tjänst Ort Publiceringsdatum
Systemförvaltare till Systemstöd HR Västerås 2021-02-05

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor