Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Strokesjuksköterska till Västmanlands sjukhus Fagersta

Refnr: 20190142

 

Fagersta är den lilla kommunen som har lugnet och grönskan. Här kan du njuta av fin natur och många grönområden. Goda motionsmöjligheter både vinter- och sommartid men även tillgång till kultur. Fagersta når du på mindre än 1 timme från både Dalarna och hela Västmanland. 

Här kan du se hur det är att bo, verka, leva och besöka Fagersta:
https://fagersta.se/download/18.11fc038116513011138325b/1533649085043/365P%20Fagersta%20v6%20-%20Text.mp4

Fagersta sjukhus är det lilla sjukhuset med medicinmottagning, vårdavdelning och rehabenhet. Här finns även specialister som öron- näsa- halsmottagning, ögonmottagning, psykiatri, urologi, gynekologi, ortopedi samt habilitering. 

Tillsammans växer vi och blir större. Gemenskapen speglas i det goda samarbetet som finns bland all personal. Om du vill utvecklas i din yrkesroll och även på det personliga planet så är det här du ska fortsätta din yrkeskarriär.

Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

Tjänsten är en rotationstjänst mellan mottagning, avdelning och rehab.

  • Mottagning: Ansvara för sjuksköterskebemannad strokemottagning, 3 månaders uppföljning efter stroke enligt strokeregistret. Arbetet är ungefär 40% dvs ca 2.0 dagar i veckan.
  • Avdelning: Helgtjänstgöring var 3:e helg med sedvanliga sjuksköterskeuppgifter på avdelning samt AH verksamhet.
  • Rehab: I uppdraget ingår att vara sjuksköterska på dagrehab 30%. Där arbetsuppgifterna främst är att vara den sammanhållande länken mellan patient/anhörig, vården/rehab, arbetsgivare/försäkringskassa.

 

Kvalifikationer

Legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet från avdelnings- och mottagningsarbete. Vi ser det som ytterligare en merit och du har strokekompetens och även kunskaper i journalhanteringssystemet Cosmic.

Vi tror att du kan ta egna initiativ och själv strukturera ditt sätt att arbeta. Din samarbetsförmåga är god och du anstränger dig för att ha god kontakt med dina kollegor. Du är tydlig i ditt sätt och kan även kommunicera och lyssna på andras åsikter.

 

Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. Tillträde efter överenskommelse.

 

Välkommen med din ansökan senast 10 mars 2019

 

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid.

Kontaktpersoner

Beate Kärrdahl Bedics
Biträdande Verksamhetschef
0223-472 77

Monica Vestlund
Enhetschef
0223-472 52
monica.vestlund@regionvastmanland.se

Elisabeth Berglind
Vårdförbundet
0224-585 63

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor