Till innehåll
Translate

Use Google to translate the web site. We take no responsibility for the accuracy of the translation.

Stomiterapeut alternativt sjuksköterska med intresse för specialisering

Refnr: 20200318

Vill du vara med och stödja patienter i en ny livssituation med rådgivning och stöttning? Som stomiterapeut har du en viktig roll att hjälpa människor att få vardagen att fungera väl. Välkommen till en arbetsplats där du är mitt i livet och samhället. Och gör skillnad varje dag. På riktigt.

 

Arbetsuppgifter

I arbetet som stomiterapeut möter du patienter i både sluten- och öppenvård. I rollen stöttar du stomipatienter i deras vardag. I arbetet ingår bland annat undervisning, telefonrådgivning, egen mottagning, mottagning tillsammans med läkare, utprovning av stomibandage och inkontinenshjälpmedel. På mottagningen jobbar i dagsläget en stomiterapeut som du kommer att ha ett nära samarbete med. Det är ett roligt och självständigt arbete på en klinik som är väldigt aktiv på forsknings- och utvecklingssidan. Det finns goda möjligheter till personlig utveckling samt att vara med och utforma tjänsten.

Både du som är utbildad stomiterapeut samt du som är sjuksköterska med intresse för detta område kan söka tjänsten. Möjlighet till vidareutbildning kan bli aktuellt.


Om arbetsplatsen

Kirurgmottagningen är en stor, bred och specialiserad verksamhet som även innefattar endoskopienheten, överviktsenheten samt bröst- och plastikkirurgi. På enheten finns sjuksköterskor, undersköterskor, dietister samt en disktekniker anställda. För oss går patienten alltid först. På vår arbetsplats finns stor möjlighet till utveckling och nytt lärande och du arbetar tillsammans med engagerade och målinriktade kollegor. Vår enhet är indelad i olika sektioner och vi jobbar mycket för att alla medarbetare ska ha möjlighet att lära känna varandra och känna gemenskap.


Kvalifikationer

Du som söker har sjuksköterskelegitimation. Det är en fördel om du är utbildad stomiterapeut. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av mottagningsarbete och kirurgvana.

Som person är du trygg och tar ansvar för din uppgift. Eftersom vi jobbar med patienter som är i svåra situationer är det viktigt att du har förmågan att sätta dig in i andras perspektiv.


Anställningsvillkor

Tillsvidareanställning, heltid. Dagtid med viss rotation mot kirurgavdelningen.

Tillträde snarast eller efter överenskommelse. 

 

Välkommen med din ansökan senast 5 juni 2019

 

Intervjuer kan ske löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan! Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY

Kontaktpersoner

Marie Hyttring
Bitr. Enhetschef
021-17 59 03
Kajsa Edvardsson
Vårdförbundet
021-17 36 66

Liknande tjänster

Ort

Tjänster

Vi använder kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt.
Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.

Mer om våra kakor