Städare/lokalvårdare till Tärna folkhögskola Sala

Refnr: 20180249

Tärna folkhögskola grundades 1876 och är därmed en av landets äldsta folkhögskolor. En folkhögskola är något unikt. Det handlar inte bara om att studera teoretiska ämnen utan även om hela människans utveckling. På Tärna folkhögskola kan man studera på Allmän kurs, Hälsovägledarutbildning, IT-pedagogutbildning, Filmarbetarutbildning. Vi har kortkurser, uppdragsutbildningar, och en växande konferensverksamhet.

Nu söker vi en städare/lokalvårdare.

Arbetsuppgifterna på städ varierar beroende på väderlek och beläggning på skolan.

Som städare/lokalvårdare krävs att man har känsla för var städinsatsen behövs mest.

I tjänsten möter man studerande, konferensgäster och andra besökare. Ett positivt bemötande är viktigt för den allmänna uppfattningen om skolan.

Städpersonals uppgift är bland annat att

• Städa tilldelade lokaler och utrymmen enligt städschema
• Fylla på städmaterial i skrubbarna, rapportera när något börjar ta slut.
• Tvätta.
• Uppdatera sig om vilka rum som ska användas vid konferenser, iordningställa och bädda vid behov.
• Vattna blommor.
• Rapportera felaktigheter och brister i den inre miljön.

Lokaler att städa

Lektionssalar, dagrum, konferenslokaler, allmänna toaletter, gymnastikhall, bad, gym, hotellrum, storstädning internat, trapphus, korridorer och bibliotek.

Tidigare erfarenheter av städuppgifter.
Som person är du noggrann, har god framförhållning och ett planerande arbetssätt.

Anställningsform: Tillsvidare, 6 mån provanställning
Yrkeskategori: Städare/lokalvårdare
Arbetstid: 90% av heltid
Löneform: Månadslön enligt överenskommelse.
Tillträde: Enligt överenskommelse eller senast 6 augusti 2018.

Upplysningar

Vid frågor om tjänsten kontakta servicechef Tommie Karlsson, 0224-583 14

Sista ansökningsdag 8 april 2018

Urvalsarbete och intervjuer kan ske löpande under ansökningstiden varför vi ber dig att skicka din ansökan snarast möjligt! Bifoga inte betygshandlingar med din ansökan, dessa ber vi dig ta med vid en eventuell intervju.

Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Tommie Karlsson
Servicechef