Städare/lokalvårdare till Tärna folkhögskola Sala

Refnr: 20190373

Tärna folkhögskola grundades 1876 och är därmed en av landets äldsta folkhögskolor. En folkhögskola är något unikt. Det handlar inte bara om att studera teoretiska ämnen utan även om hela människans utveckling. På Tärna folkhögskola kan man studera på Allmän kurs, Hälsovägledarutbildning, IT-pedagogutbildning, Filmarbetarutbildning. Vi har kortkurser, uppdragsutbildningar och konferensverksamhet.

Nu söker vi en städare/lokalvårdare.

Arbetsuppgifterna på städ varierar beroende på väderlek och beläggning på skolan.

Som städare/lokalvårdare krävs att man har känsla för var städinsatsen behövs mest.

I tjänsten möter man studerande, konferensgäster och andra besökare. Ett positivt bemötande är viktigt för den allmänna uppfattningen om skolan.

Städpersonals uppgift är bland annat att

• städa tilldelade lokaler och utrymmen enligt städschema.
• fylla på städmaterial i skrubbarna, rapportera när något börjar ta slut.
• tvätta.
• uppdatera sig om vilka rum som ska användas vid konferenser, iordningställa och bädda vid behov.
• vattna blommor.
• rapportera felaktigheter och brister i den inre miljön.

Lokaler att städa

Lektionssalar, dagrum, konferenslokaler, allmänna toaletter, gymnastikhall, gym, hotellrum, storstädning internat, trapphus, korridorer, bibliotek och badhus.

Tidigare erfarenheter av städuppgifter.
Som person är du noggrann, har god framförhållning och ett planerande arbetssätt.

Anställningsform: Vikariat till och med 2019-12-31, med möjlighet till förlängning.
Yrkeskategori: Städare/lokalvårdare
Arbetstid: 80% av heltid
Löneform: Månadslön enligt överenskommelse.
Tillträde: Enligt överenskommelse eller senast 5 augusti 2019.

Upplysningar

Vid frågor om tjänsten kontakta arbetsledare Cristin Ogemar, 0224-58303 eller

servicechef Tommie Karlsson, 0224-583 14

Sista ansökningsdag 26 maj 2019.

Bifoga gärna intyg och betygshandlingar med din ansökan. Vi tackar nej till dig som säljer alla slags rekryteringstjänster. Region Västmanland är en av länets största arbetsgivare med ca 7 000 anställda. Vår huvuduppgift är att bidra till ett gott liv för västmanlänningar. Det gör vi genom att arbeta med hälso- och sjukvård, tandvård, utbildning, kultur, näringslivsfrågor, kollektivtrafik och miljö. Västmanland har ett centralt läge i Mälardalen. Här finns bra boende, service och kommunikationer samt goda förutsättningar för en rik fritid. Titta gärna på vår informationsfilm: https://youtu.be/7qLByHRP6mY Region Västmanland eftersträvar mångfald och välkomnar sökanden med olika bakgrund för att möta framtidens behov.

Tommie Karlsson
Servicechef